Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Dizajn LG SIGNATURE linije oslikava pejzaže svetskih metropola

  • Updated
  • 2016 09. 26

Beograd, 26. septembar 2016. godine — Kompanija LG Electronics započinje globalnu brending kampanju svoje premium SIGNATURE linije širom Evrope i Severne Amerike. Tema kampanje koja će se sledeće godine proširiti i na druge regije je Umetnost suštine (The Art of Essence). Kampanja „LG SIGNATURE in The City“ proistekla je iz ideje da najlepše dizajnirani uređaji iz sfere potrošačke elektronike imaju mnoštvo sličnosti sa prelepim arhitektonskim građevinama.

 

U okviru kampanje LG će otkriti novi kreativni spot koji upoređuje umetničke osobenosti uređaja iz SIGNATURE linije sa velikim delima arhitekture Njujorka, Londona, Pariza i Štutgarta. LG SIGNATURE proizvodi i znamenitosti ovih gradova prikazani su zajedno kako bi oslikali estetske vrednosti, inovativnost i prefinjenost. Kampanja će obuhvatiti i niz sjajnih događaja u velikim gradovima širom sveta, čime će LG SIGNATURE linija biti promovisana u savremenom, kosmopolitskom okruženju. Kampanja je započela umetničkom izložbom na sajmu IFA 2016 u Berlinu, a video možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=Z7uJQvv2VLk.

 

„Ovo je najveća kampanja koju smo pokrenuli u proteklih nekoliko godina, što pokazuje koliko je SIGNATURE linija važna za naš dalji razvoj i strategiju poslovanja”, izjavio je tom prilikom Brian Na, globalni direktor marketinga kompanije LG Electronics. „Optimisti smo i verujemo da je kompanija LG spremna da prevaziđe granice koje su do sada važile u oblasti potrošačke elektronike“.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution i Vehicle Components i trenutno je jedna od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.