Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Donacija kompanije LG dečijoj bolnici u Vranju

Vranje, 25. septembar 2014. godine – Kompanija LG Electronics donirala je Multi V III sistem, jedan od najnaprednijih komercijalnih rešenja za hlađenje i grejanje, Odeljenju pedijatrije u okviru Zdravstvenog centra Vranje. Donacija podrazumeva nabavku Multi V sistema III generacije, na koji je priključeno 20 unutrašnjih jedinica, čija je namena hlađenje i grejanje prostorija unutar dečijeg odeljenja. Ukupna vrednost donacije iznosi preko 3,5 miliona dinara.

„Na odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Vranje zdravstvenu pomoć dobije u proseku oko 2 500 dece u toku godine i to ne samo iz Vranja, već iz celog pčinjskog okruga i sa teritorije Kosovskog pomoravlja. Sva ova deca zaslužuju da pored kvalitetne zdravstvene usluge imaju i dobre uslove za stacionarno lečenje i oporavak u bolnici. Centralizovan klima sistem koji je ovom odeljenju donirala kompanija LG će svakako doprineti tome”, izjavio je dr Vladimir Stamneković, v.d. direktor Zdravstvenog centra Vranje.

„Briga o deci je najveća obaveza svih nas i zato nam je izuzetno zadovoljstvo što imamo priliku da na ovaj način pomognemo Odeljenje pedijatrije u okviru Zdravstvenog centra Vranje“, izjavio je Young Wong Lee, generalni direktor kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Multi V sistem III generacije obezbediće mališanima prijatan i komforan boravak tokom njihovom lečenja, a pored toga, usled izuzetne energetske efikasnosti, doprineće i značajnom smanjenu troškova ove bolnice.”

Pored velikog broja naprednih funkcija, Multi V III sistem se izdvaja svojim ekološkim karakteristikama i predstavlja jedno od rešenja koje obezbeđuje najveće uštede električne energije na tržištu. Takođe, ovaj model je ujedno i prvi proizvod iz ove industrije koji je dobio CarbonFree® sertifikat, što je naročito bitno zbog zdravstvene institucije u koju je instaliran.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.