Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Džejson Stejtam u prvoj reklami za LG G5

Beograd, 31. mart 2016. godine Džejson Stejtam, zvezda akcionih filmova Transporter i The Expendables, biće glavni protagonista najnovije reklame za revolucionarni G5 modularni smart telefon kompanije LG. Iza kamere naćiće se Fredrik Bond, kreativni režiser, odgovoran za mnoge globalne kampanje poznatih multinacionalnih brendova.

Najnovija reklama kompanije LG prikazaće sve mogućnosti za igru i zabavu koje pruža G5 smart telefon zahvaljujući svojoj modularnosti. Zbog sposobnosti da se u kombinaciji sa uređajima iz Friends portfolia jednostavno transformiše u kameru ili Hi-Fi audio plejer, G5 je telefon savršen za svakoga ko ceni tehnologiju i inovaciju.

Snimana u Los Anđelesu u partnerstvu sa kreativnom agencijom Energy BBDO, reklama će prikazati Džejsona Stejtama koji uživa u dobroj zabavi koju pruža G5 smart telefon. Gospodin Stejtam glumi svakog lika koji se pojavljuje u reklami na vrlo zanimljiv način i u skladu sa sloganom G5 telefona - Life’s good when you play more.

„Mislim da je LG G5 telefon sa svojim modularnim dizajnom nešto što će mnogi korisnici poželeti da imaju. Zadovoljstvo mi je što sam zajedno sa kompanijom LG učestvovao u stvaranju ove reklame,“ izjavio je Džejson Statam.

„Od samog predstavljanja na MWC sajmu, čuli smo od mnogih da su željno iščekivali telefon kao što je G5. Ovaj uređaj odražava našu nameru da dokažemo da smart telefon može biti mnogo više od samo uređaja za komunikaciju, već da može i da pruža iskustvo zabave koje obogaćuje živote svojih korisnika,“ izjavio je Chris Yie, potpredsednik i šef marketing komunikacija kompanije LG Mobile Communications.

Reklama će biti prikazana na ključnim tržištima širom sveta, uključujući Severnu Ameriku, Latinsku Ameriku, Evropu i istočnu Aziju, a od prvog aprila će premijerno biti postavljena na fejsbuk stranici kompanije LG Mobile (www.facebook.com/LGMobile).

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.