Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Evropska premijera LG SIGNATURE linije na IFA 2016

  • Updated
  • 2016 08. 30

Beograd, 30. avgust 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće po prvi put korisnicima iz Evrope svoju premium LG SIGNATURE liniju proizvoda, i to na umetničkoj izložbi na sajmu IFA 2016 u Berlinu. Galerija koja se prostire na 1.375 m² u Messe Berlinu nazvana je The Art of Essence, a kreirana je tako da dočara filozofiju dizajna proizvoda iz LG SIGNATURE linije, koje odlikuju sofisticiranost i elegancija.

 

Kako bi svoju premium liniju proizvoda predstavila Evropljanima na jedinstven i artističan način, kompanija LG se udružila sa etabliranim umetnicima i arhitektama. Tako su umetnička dela koja će tokom izložbe biti prikazana kao pozadina LG proizvoda, rezultat saradnje sa londonskim Jason Bruges studiom.

 

Međunarodno priznati Jason Bruges studio poznat je po kreiranju inovativnih instalacija i umetničkih radova. Ovaj umetnički kolektiv pažljivo je osmislio estetski prikaz suštine LG SIGNATURE proizvoda, igrajući se svetlom, pokretima i zvukom.

 

„Kada smo kreirali LG SIGNATURE liniju proizvoda, vodili smo se idejom i željom da istaknemo suštinu svakog proizvoda, zbog čega smo odlučili da evropska premijera bude održana u pravom u umetničkom ambijentu“, rekao je Brian Na, globalni referent za marketing kompanije LG. „Presrećni smo što ćemo u ovako jedinstvenom prostoru iskoristiti kreacije studija Jason Bruge kao pozadinu za lansiranje svog premium SIGNATURE brenda“.

 

Za više informacija o najnovijem LG premium brendu posetite www.LGSIGNATURE.com.

 

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.