Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Evropski debi LG-ja i PRADE

  • Updated
  • 2008 11. 20

Ekskluzivitet u mobilnoj komunikaciji

LG Electronics, svetski tehnološki i lider u dizajnu i mobilnim komunikacijama i vodeći svetski modni brend PRADA najavili su svetsku premijeru unapređenog Prada telefona u za kraj novembra.

Poslednja edicija PRADA telefona(model: LG-KF900) nudi mnoštvo tehnoloških nadgradnji koje mobilni telefon današnice zahteva. Spolja gledano, zadržao je svoj originalni minimalistički dizajn koji je odavno postao inspiracija svetskim proizvođačima telefona osetljivih na dodir. Specifična modifikacija nije samo u povišenom nivou elegancije i sofisticiranosti koja se dobija klizećom tastarurom, već i u ugradjenoj najnovijoj LG tehnologiji.

Nova PRADINA verzija sadrži ring tonove, volpejpere, i video klipove koji su brižljivo odabrani da bi korisnik mogao da oseti telefon u potpunosti. Svaki od tih jedinstvenih sadržaja dokazuje da je PRADA neobično umetničko delo. Slike sadrže PRADINU kolekciju za jesen/zimu 2008, nove animirane filmove o PRADA brendu i volpejpere sa starim kolekcijama.

Ovog puta LG i PRADA unose inovaciju u trend mobilne telefonije još jednim detaljem -‘PRADA Link’ (Model: LG-LBA-T950). To je Bluetooth uređaj koji izgleda kao tanak i elegantan ručni sat koji detektuje sve pozive i čita kompletne SMS tekstualne poruke, a da ne morate da vadite telefon iz torbe ili džepa. Produžetak telefona, luksuzni dodatak koji može da se nosi kao modni detalj, PRADA Link, ne samo da je revolucionaran u konvencionalnim metodama mobilne komunikacije, već daje dodatnu praktičnu, udobnu i modnu dimenziju.

###

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

PRADA Grupa

PRADA Grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju luksuznih predmeta. Preko brendova Prada, Miu Miu, Church’s i Car Shoes, grupa proizvodi i prodaje visokokvalitetne ručne torbe, obuću, odeću i parfeme. Proizvodi se prodaju u 78 zemalja širom sveta u 211 ekskluzivnih prodavnica i preko mreže sertifikovanih prodavaca luksuzne robe. Grupa se sastoji iz 16 proizvodnih objekata, 14 u Italiji i 2 u Velikoj Britaniji. Ima 6,900 zaposlenih širom sveta.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs