Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Full Touch Screen telefoni više nisu nedodirljivi

  • Updated
  • 2008 10. 03
LG KP500, najnoviji LG-jev full touch screen telefon pojaviće se u oktobru po najpovoljonijoj ceni ikadaSaopštenje za medije

LG Electronics (LG), svetski tehnološki i lider u dizajnu mobilnih telefona najvljuje lansiranje modela LG KP500 po najpovoljnijoj ceni koja je ikada predviđena za tu klasu telefona. Najnoviji model povoljne cene sa ekranom potpuno osetljivim na dodir, opremljen je poslednjim tehnološkim inovacijama trenutno dostupnim na tržištu.

“Reakcije koje dobijamo od svojih potrošača širom sveta pokazuju da sve više ljudi želi da poseduju najnovije modele telefona sa ekranima posetljivim na dodir i performansama koje su poslednja reč tehnike, kaže dr Skott Ahn, predsednik LG Electronics Mobile Communications Company. “Želimo da dopremo do te grupe i model LG KP500 je naš odgovor na potrebu za visokokvalitetnim telefonom osetljivim na dodir koji se lako koristi i još lakše nabavlja.”

Posle modela Prada, svog prvog telefona sa ekranom osetljivim na dodir, LG je nastavio da razvija touch screen tehnologiju na novim modelima telefona koji su namenjeni različitim ciljnim grupama, kao što je LG Viewty, najprodavaniji telefon sa kamerom od 5 megapiksela i kompletnom touch screen tehnologijom koja omogućava potpuno novo vizuelno iskustvo.

LG je svoje iskustvo u proizvodnji prefinjenih telefona, stilizovanih do najsitnijih detalja, primenio i na modelu LG KP500. Ultratanak i veoma lagan LG KP500 biće dostupan u crnoj, smeđoj, srebrnoj i zlatnoj boji što će omogućiti korisnicima veliki izbor i iskazivanje ličnog stila.

LG KP500 je GSM telefon koji može da radi u 4 frekventna opsega što ga čini široko operativnim u svim delovima sveta. Moguće je koristiti ga na 39 jezika, ali, bez obzira na jezik, širok i intuitivan interfejs telefona jednostavan je svima za upotrebu uz pomoć živih ikonica na ekranu od 3 inča.

Telefon LG KP500 će u Evropi biti dostupan tokom oktobra a potpom i u ostalim zemljama. Cena će biti objavljena prilikom samog lansiranja telefona.


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.    
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs