Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

General Motors nagradio kompaniju LG

Beograd, 16. mart 2016. godineGeneral Motors (GM) dodelio je kompanijama LG Vehicle Components i LG Chem 10. marta prestižnu Overdrive nagradu. LG je prepoznat za snabdevanje industrije električnih vozila (EV) inovativnim automobilskim tehnologijama i auto delovima.

Overdrive nagradu dodeljuju stručnjaci iz oblasti inženjeringa, kontrole kvaliteta, kao i proizvodnih i logističkih timova. Četiri najbolje partnerske kompanije dobijaju nagradu svake godine, a pobednici se biraju na osnovu nivoa i kvaliteta tehničkih inovacija, kao i kvaliteta proizvoda i konkurentnosti cene.

Kompanija LG Chem već dug niz godina sarađuje sa kompanijom GM,  snabdevajući baterijama prvu generaciju Volt automobila, Spark električna vozila i potpuno nov Bolt automobil. Ovo partnerstvo je učvršćeno izborom kompanije LG Chem za snabdevača godine šest godina zaredom. Bliska saradnja dve kompanije započeta je 2010. godine, kada je GM dodelio kompaniji LG nagradu Corporation of the Year.

„Ova nagrada predstavlja veliko priznanje i verujemo da ona ilustruje efikasnost našeg dugogodišnjeg partnerstva sa kompanijom GM. Još od osnivanja kompanije Vehicle Components 2013. godine, imamo to zadovoljstvo da sarađujemo sa kompanijom svetske klase kao što je GM“, izjavio je Lee Woo-Jong, potpredsednik kompanije LG Electronics Vehicle Components.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.