Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

IFA 2017: LG GEJMING MONITORI ZA INTENZIVAN DOŽIVLJAJ IGRE

  • Updated
  • 2017 08. 24

 

Beograd, 24.08.2017. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće u okviru IFA sajma u Berlinu dva nova modela gejming monitora dizajnirana tako da na najbolji način zadovolje potrebe gejmera i svim ljubiteljima video igara pruže nezaboravno korisničko iskustvo. Nova GK serija LG gejming monitora, koja obuhvata monitore dijagonale 32 i 27 inča, zaljubljenicima u akciju pružiće vizualno zadivljujuće iskustvo, ali i prednost nad konkurencijom u igrama takmičarskog karaktera.

 

U GK seriju implementirane su najnovije tehnološke inovacije, poput velike brzine osvežavanja od 144Hz (sa mogućim podešavanjem frekvencije rada do 165 Hz[1] ) i 240 Hz. Model 32GK850G, dijagonale 32 inča idealan je za ljubitelje video igara koji zahtevaju brzu pokretljivost uz visok kvalitet slike na velikom ekranu. Uz munjevito vreme odziva, LG 32GK850G pruža neverovatno tečan grafički prikaz pokreta, a tehnologija procesiranja grafike NVIDIA G-Sync™  – koja je velikom brzinom osvojila gejming zajednicu – uklanja isprekidan rad i cepanje slike u žaru igre.

 

Štaviše, ovaj 32-inčni monitor na poseban način poboljšava doživljaj igranja zahvaljujući Sphere Lighting opciji, koja koristi LED diode koje se nalaze iza monitora za kreiranje mekog osvetljenja čime se umanjuje umor očiju, a predstavlja i lep dizajnerski element. Jedinstvene karakteristike poput Black Stabilizer funkcije pružaju jasniji kontrast kako bi se igračima omogućila maksimalna preglednost, dok Dynamic Action Sync™ smanjuje ulazno kašnjenje i omogućava brzu reakciju igrača. Grafički interfejs prilagođen korisnicima omogućava igračima da lako prilagođavaju režime za različite igre.

 

Model 27GK750F sa dijagonalom od 27 inča pruža neometanu i tečnu igru sa najvećom brzinom osvežavanja i najbržim vremenom odziva. Ovaj izuzetno kompaktni monitor dizajniran je tako da zadovolji sve zahteve igrača i poseduje karakteristike koje će ih dodatno motivisati za igru, kao što su brzina osvežavanja od 240Hz, funkcija Motion Blur Reduction za smanjenje zamućenja i AMD FreeSinc™ tehnologija. Funkcije kao što su Black Stabilizer, Dinamic Action Sinc i Crosshair (koja postavlja metu u središte monitora kako bi se poboljšala tačnost u FPS igrama) osmišljeni su kako bi igranje video igara bilo bolje nego ikada ranije.

 

Na sajmu IFA 2017, LG će takođe predstaviti svoj zapanjujući 34-inčni UltraWide gejming monitor (model 34UC89G) koji sa ekspanzivnim ekranom razmera 21:9 maksimalno poboljšava iskustvo igranja. Uronjavajuće iskustvo koje ovaj monitor pruža, najočiglednije je prilikom igranja strategija u realnom vremenu (RTS) ili AOS-ovim i trkačkim igrama koji podržavaju razmeru slike 21: 9. Ovaj monitor takođe podržava NVIDIA G-Sync tehnologiju i frekvenciju osvežavanja od 144Hz (moguće do 166Hz) kako bi maksimalno unapredio korisničko iskustvo za sve žanrove igara.

 

„Naši napori da isporučimo najbolju platformu za gejmere rezultirali su ovim neverovatnim monitorima koje predstavljamo na ovogodišnjem IFA sajmu.“ rekao je Jang Ik-hvan, šef sektora za IT poslovanje kompanije LG Electronics. „Verujemo ga će igrači prepoznati razliku u svojoj igri i radujemo se njihovim reakcijama nakon što budu imali prilike da testiraju naše nove proizvode.“

 

Posetioci IFA sajma na LG štandu u hali 18 Messe Berlin od 1. do 6. septembra mogu se lično uveriti u izvanredne karakteristike najnovije LG serije gejming monitora.

 

[1] Zavisno od grafičke kartice i konkretne video igre

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.