Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Impresivni 3D prikaz

Kompanija LG Electronics predstavlja najveći 3D Smart televizor sa naprednom UD tehnologijom

Beograd, 4. januar 2012. – Kompanija LG Electronics (LG) će predstaviti najveći 3D UD (Ultra Definition) televizor na svetu na predstojećem Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu. Kombinujući 3D tehnologiju i Smart funkcije sa naprednom UD tehnologijom, najnoviji LG televizor sa dijagonalom od 84 inča uvešće novu dimenziju kada je u pitanju reprodukovanje 3D sadržaja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da predstavimo najveći 3D televizor koji koristi jedinstvenu UD tehnologiju“, izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Kroz spajanje 3D, Smart i UV tehnologije želimo da svim posetiocima CES-a pokažemo da ćemo i u 2012. godini biti vodeći brend koji će svojim inovativnim pristupom ispuniti očekivanja svih svojih korisnika širom sveta.“

LG 3D UD televizor poseduje impresivni kvalitet slike zahvaljujući ekranu rezolucije 3840x2160 piksela, koja je četiri puta veća od rezolucije svih postojećih Full HD televizora. Uz minimalistički i elegantni dizajn, LG 3D UD televizor proizvodi najuverljivije 3D iskustvo koje se može doživeti van bioskopskih sala. Pored toga, funkcija kontrole dubine 3D slike (3D Depth Control) omogućava korisnicima da samostalno podešavaju 3D efekte, dok funkcija zumiranja 3D zvuka (3D Sound Zooming) obezbeđuje kvalitet zvuka kao na najboljim kućnim bioskopima.

Korisnici imaju pristup i LG Smart TV ekosistemu, koji sadrži preko 1200 aplikacija. Ovaj servis čini dostupnim veliki broj različitog sadržaja, uključujući i 3D zonu, gde se mogu pronaći najnovija 3D filmska ostvarenja. Ovaj model takođe poseduje i sistem konvertorovanja 2D u 3D sliku. Uz LG 3D UD televizor dolazi i novi Magic Remote daljinski upravljač, sa dodatnim funkcijama, kao što su Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture i Pointing, koje pružaju potpuno novo korisničko iskustvo.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.