Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Inovacije iz LG-ija

  • Updated
  • 2009 02. 05

LG GD 910 Telefon-sat

Kompanija LG Electronics je na CES-u 2009. predstavila GD 910, prvi 3G HSDPA telefon-sat koji podržava i video pozive. S obzirom na veoma jedinstven dizajn, skroz je neprimetno da je to u stvari mobilni telefon.
Na prvi pogled, LG-jev novi telefon-sat izgleda kao sjajno dizajniran, veoma šik ručni sat. Korišćeni su materijali i stilski detalji vrhunskih proizvođača i dizajnera s namerom da se uređaj može nositi u svakoj prilici. GD 910 ima blago zaobljenu staklenu površinu, okvir od visokokvalitetnog metala, a debljina od 13.9mm mu se može oprostiti s obzirom da je 3G HSDPA kompatibilan. Može da šalje tekstualne poruke, ima imenik, stereo Bluetooth i ugrađeni zvučnik za MP3 fajlove. Takođe, poseduje i kameru koja omogućava video pozive i snimanje klipova.
LG novim modelom telefona GD 910 daje svoj doprinos svetskim trendovima u proizvodnji višenamenskih uređaja sa mnoštvom različitih funkcija, kojima je, u stvari, prethodila pojava mobilnih telefona. Prvi u svetu “touch watch phone” GD 910 sa mogućnošću 3G video telefonije pojaviće se na svetskim tržištima tokom 2009. godine.
# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera i sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs