Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Inovativni LG uređaji na Innofest Europe 2016 sajmu

Beograd, 12. april 2016.Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoju najnoviju seriju proizvoda za evropsko tržište na ovogodišnjem InnoFest Europe sajmu, koji je održan u Budimpešti od 10. do 12. aprila i na kome je prisustvovalo 225 gostiju, a među njima regionalni prodavci, poslovni partneri i mediji.

LG SIGNATURE: Redefinisanje premium uređaja
Svaki od proizvoda iz LG SIGNATURE portfolia dizajniran je u skladu sa LG filozofijom Umetnost suštine i oličenje je prefinjenosti koja predstavlja spoj tehnologije i dizajna. U okviru LG SIGNATURE serije proizvoda nalaze se unapređena Twin Wash™ veš mašina, najnoviji Door-in-Door™ frižider, kao i futuristički hibridni prečišćivač vazduha, koji će debitovati na evropskom tlu.

Jedinstvena LG SIGNATURE veš mašina predstavlja unapređenu verziju LG Twin Wash™ modela. Minimalistički dizajn je upotpunjen Quick Circle korisničkim interfejsom osetljivim na dodir, dok vrata sa Push Open funkcijom omogućavaju lakši pristup unutrašnjosti, čak i kada je veš u bubnju. Dodatno je krasi emajlirana spoljašnjost koja onemogućava ostavljanje otisaka prstiju, kao i stvaranje korozije.

LG SIGNATURE frižider je intuitivan i evolutivan, a poseduje unapređenu Knock-On Door-in-Door™ funkciju koja zatamnjena Door-in-Door™ vrata čini vidljivim - samo jednim dodirom. Takođe, ako se približite frižideru a ruke su vam pune namirnica, vrata će se automatski otvoriti.

LG SIGNATURE prečišćivač vazduha je obavezan uređaj za one koji pridaju značaj kvalitetu vazduha u domu. Opremljen naprednim Aqua-Cyclone funkcijama i pametnim PM1.0 indikatorom, prečišćivač vazduha uklanja neprijatne mirise i prašinu do jednog mikrometra, a providni poklopac omogućava posmatranje procesa čišćenja vazduha koji udišemo.

Centum System™: Veća izdržljivost i ekološki rad
Centum System™ veš mašina i frižider opremljeni su tehnologijom koja zadovoljava zahteve ekološki orijentisanih potrošača koji žele izdržljivost, kao i visoku energetsku efikasnost kućnih aparata. Inverter Direct Drive motor koji je ugrađen u veš mašinu i Inverter Linear kompresor koji se nalazi u frižideru, stvaraju znatno manje unutrašnjeg trenja, što dovodi do veće pouzdanosti i trajnosti, koja je osigurana garancijom od čak 20 godina.

Centum System™ veš mašina poseduje novi sistem za amortizovanje, sličan onom koji se nalazi u automobilima. Ovaj sistem fiksiranog bubnja, koji značajno smanjuje vibracije i nivo buke predstavlja najtiši na tržištu. Napunjena sa 12kg veša, pri 1400 obrtaja u minuti, ova mašina emituje samo 67dB tokom rada centrifuge, što je ekvivalentno zvuku razgovora.  Ova mašina je izuzetno energetski efikasna i pripada energetskoj klasi A+++ -60 odsto.

LG Centum System™ frižideri postavljaju nove granice kada je energetska efikasnost u pitanju, s obzirom da se nalazi među najboljima u industriji. U ponudi se nalaze dva različita modela, Bottom-freezer model, energetske klase A+++ -20 odsto i Side-by-side model energetske klase A +++ - 10 odsto.

SmartThinQ™: Poboljšanje Smart Home automatizacije
LG je napravio značajan doprinos rastućem smart home tržištu uvođenjem SmartThinQ™ senzora. Ovaj koristan uređaj se postavlja na tradicionalne uređaje kako bi obavestio korisnike putem njihovih pametnih telefona kada je veš mašina završila pranje ili da li su vrata frižidera ostala odškrinuta. Kao dopuna SmartThinQ™ senzoru i širokom asortimanu pametnih uređaja, LG je razvio SmartThinQ™ Hub koji prikuplja informacije i komunicira sa SmartThinQ™ senzorima i pametnim uređajima, a čak može i da emituje muziku preko svog ugrađenog zvučnika.

Na sajmu InnoFest Europe 2016 takođe su po prvi put na evropskom tržištu predstavljeni i napredni frižideri, kao što su novi Side-by-Side i Bottom-Freezer modeli, zajedno sa atraktivnim mikrotalasnim rernama i proizvodima za prečišćivanje vazduha. Vrhunski proizvodi, kao što su CordZero™ HOM-BOT Turbo+ usisivač sa tehnologijom proširene realnosti i unapređeni LG Styler, sistem za čišćenje uz pomoć pare koji uklanja nabore i mirise na odeći, takođe su debitovali na ovom sajmu.

InnoFest Europe je prilika za kompaniju LG da prikaže raznoliku kolekciju kućnih aparata, gde se naši partneri i mediji mogu bolje upoznati sa najnovijim proizvodima. Takođe, želimo da dokažemo onima koji nas podržavaju da zajedno možemo da unapredimo globalno tržište kućnih aparata“, izjavio je Jo Seong-jin, izvršni direktor i predsednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 77 hiljada ljudi, koji rade u 125 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2015. godinu u iznosu od 48,8 milijardi dolara (56,5 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2016. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.