Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Integrisana rešenja iz LG-a donose novi nivo pogodnosti za poslovne korisnike

  • Updated
  • 2010 09. 01

Optimizovana integrisana rešenja iz LG-a unapređuju rad u kancelarijama, prodavnicama, hotelima, školama

Beograd, 1. septembar 2010. godine – Na međunarodnom sajmu IFA (Internationale Funkausstelung) koji se održava ove nedelje u Berlinu, LG Electronics (LG) prikazuje simulacije okruženja poput hotela, škola, kancelarija i aerodromskih free shop-ova, kako bi demonstrirao da LG-eva integrisana rešenja mogu značajno da poboljšaju stvarne situacije u životu i poslu.

„Poslovna jedinica Business Solutions u okviru LG-a stvorena je sa idejom da razvije rešenja koja će doneti značajno poboljšanje života ljudi u njihovom radnom okruženju,” izjavio je Sun Kvon (Soon Kwon), predsednik i direktor kompanije LG Electronics Business Solutions, dodajući: „Naše jedinstvene tehnologije sažete su u integrisana rešenja, koja su istovremeno prilagođena različitim tipovima poslovanja, sa ciljem poboljšanja usluga i pružanja stvarne vrednosti korisnicima.”

Posetioci IFA sajma će takođe imati priliku da dožive LG-jevu zadivljujuću Super+ Resolution tehnologiju, koja pruža neverovatno realističnu sliku u HD rezoluciji, prenoseći SD sadržaj u HD. Takođe, LG će prikazati i svoj 3D monitor za igrice, W63D, koji nudi realističniji 3D prikaz slike u punoj rezoluciji.

LG je na svom štandu predstavio širok izbor rešenja, pokazujući posetiocima kako LG high-tech paketi funkcionišu u stvarnom životu. Idealan za prodavnice i bilborde, SuperSign rešenje digitalnog potpisa nudi visokokvalitetno oglašavanje putem više prikaza na jednom ekranu. N-plus Network monitor, najsavremenije multi-computing rešenje, omogućava da 31 korisnik istovremeno upotrebljava jedan matični računar, što predstavlja idealno rešenje za škole i kancelarije. Sistem za video konferencije visoke rezolucije i Hotel TV sistem koji nudi interaktivne TV usluge hotela takođe će biti prikazani na Business Solutions štandu na sajmu.

LG Business Solutions, osnovan prošle godine, rešenjima zasnovanim na LG-jevim proverenim potrošačkim uređajima ostvaruje snažan uticaj i na poslovno tržište. Cilj predstavljanja na IFA sajmu je isticanje načina na koji LG tehnologija pozitivno utiče na svakodnevni život. Kontinuiranim uvećavanjem investicija u istraživanje i razvoj i regrutovanjem najboljih talenata iz celog sveta, kompanija LG Business Solutions planira da udvostruči svoje prihode do 2014. godine.

Više informacija o proizvodima na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.