Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Istaknite se stilom

  • Updated
  • 2008 04. 07
LG-jev novi slajder izuzetno tankog i privlacnog dizajna, LG-KF510 – dostupan na svim svetskim trzistima


LG Electronics (LG), svetski tehnoloski lider u dizajnu i proizvodnji mobilnih telefona najavio je svetsku premijeru novog modela - LG-KF510 naglaseno tankog i funkcionalnog dizajna.

Novi model ima dve varijante Stardust Dark Gray i Sunset Red i karakterisu ga nijansirane boje na metalnoj spoljasnjosti. Ovaj detalj koji se prvi put koristi, doprinosi prozracnom i sofisticiranom izgledu uredjaja. LG – KF 510 je“debeo” 10.9mm i vrlo je izdrzljiv.
Tastatura ima LED svetlo koje reaguje na blagi dodir, dozvoljavajuci korisniku da bira animirane funkcije na multifunkcionalnom meniju koristeci novi ‘Interactive Touch Lighting’ sistem.Pored stilizovanog dizajna, LG-KF510 ima kvalitetne performanse, kameru od 3MP sa snaznim blicem i vremenom odziva od 1 sekunde. Unapredjen MP3 plejer automatski klasifikuje muziku u plejliste ili odredjene kategorije. Dugotrajne baterije podrzavaju ove performanse i stede energiju preko Auto Luminance Control (ALC) koji se samoprilagodjava osvetljenju LED ekrana.
“2008 –ma je godina za nove paradigme u mobilnoj telefoniji i LG postavlja standarde,” kazu u LG-ju. “Mi smo vec utvrdili poziciju lidera u ovom polju i LG-KF510 je jedinstven dodatak portfoliju nasih mobilnih telefona. Svojom estetikom i vrhunskom tehnologijom sigurno ce se dopasti potrosacima koji znaju da cene podjednako stil i kvalitet."

LG-KF510 ce biti dostupan u svim vecim prodajnim mestima u Srbiji od maja 2008-me godine.

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs