Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Izvanredna jesenja kupovina sa LG programom petogodišnje garancije

  • Updated
  • 2010 09. 30

LG najvljuje petogodišnju garanciju za sve LG LED televizore kupljene u periodu od 1. oktobra do 31. decembra

Beograd, 30. septembar 2010 – LG Electronics (LG) najavljuje da će ponoviti uspešan program produžene garancije za sve LG LED televizore kupljene u Srbiji u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Za sve LG LED televizore kupljene u ovom periodu potrošači će imati nesvakidašnju prednost od produžene, petogodišnje garancije, koji god LG LED televizor izaberu.

Predrag Todorović, direktor LG predstavništva u Srbiji, komentarisajući LG program garancije, rekao je: „Mi u LG-u težimo da pronađemo način da pružimo dodatnu vrednost kupcima, i da razumemo čak i njihove neiskazane potrebe. Sagledavanje potreba kupaca je glavni element uspeha u našoj industriji. Mi smo prepoznali ne samo povećanu potražnju za LED tehnologijom na tržištu televizira u Srbiji, već razumemo i potrebu za dodatnom sigurnošću nakon kupovine, i zbog toga smo kupcima pružili još jedno sveobuhvatno rešenje, koje kombinuje savršen proizvod i dodatnu brigu pruženu od strane kompanije LG.”

Rast globalnog tržišta LED televizora uticao je i na tržište u Srbiji, pogotovo u vreme fudbalskih i košakraških svetskih prvenstava. Izuzetna prednost za korisnike LED tehnologije se ogleda u LED pozadinskom osvetljenju ekrana, koje pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, čiji kvalitet je nenadmašan u glatkom prikazivanju dinamičnih scena, zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3,000,000:1 do 10.000.000:1. Takođe, veliki kontrast omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova, što upotpunjava doživljaj gledanja HD sadržaja koji je sve dostupniji širom sveta.

Petogodišnja garancija kompanije LG odnosi se na sve LG LED televizore koji su kupljeni u Srbiji u datom periodu, ali isto ako i u nekoliko drugih zemalja regiona, i nastavlja pozitivno iskustvo kompanije LG sa prethodnim programom petogodišnjih garancija iz maja ove godine. Proizvodi kompanije LG dostupni su širom Srbije, u radnjama zvaničnih zastupnika kao što su: Neptun, Tehnomanija, Novel, Technomarket, Comtrade Shop, Big Bang, Merkator-Rodic, Home Centar, Centar Bele Tehnike i drugim.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.