Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Jelly Bean operativni sistem za Optimus 4X HD i Optimus L7 smart telefone sada dostupan i u Srbiji

Beograd, 12. april 2013. – Kompanija LG Electronics je zvanično najavila da će od danas i u Srbiji svi korisnici Optimus L7 i Optimus 4X HD smart telefona imati mogućnost da preuzmu unapređenu verziju Android operativnog sistema, 4.1.2 Jelly Bean (JB), koja će poboljšati celokupno korisničko iskustvo na ovim modelima LG smart telefona.

„U želji da pružimo svojim koriscnicima što bolje iskustvo, predstavljamo unapređenu platformu za Optimus 4X HD i L7 smart telefone koji će omogućiti korisnicima da na svojim uređajima instaliraju Jelly Bean Android operativni sistem“, je Kenneth Ji, regionalni menadžer za oblast mobilne komunikacije u okviru kompanije LG Electronics Magyar Kft..

Zahvaljujući ovoj verziji Android operativnog sistema, korisnici će uživati u bržem i uglađenijem korisničkom iskustvu. Najnovnija verzija Jelly Bean operativnog sistema za modele Optimus L7 i Optimus 4X HD, dostupna je za preuzimanje na sajtu kompanije LG za Srbiju (http://www.lg.com/rs/podrska-mobilni).

NAPOMENA: Kompanija LG Electronics nije ni na koji način obavezna da omogući ažuriranje najnovije verzije Jelly Bean operativnog sistema. Kompanija LG Electronics ostavlja za pravo da po sopstvenom nahođenu može prekinuti plan nadogradnje u cilju očuvanja najboljeg korisničkog iskustva za korisnike LG smart telefona.

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.