Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kako da produžite svežinu namirnica u frižideru?

Da li ste znali da ukoliko kolače stavite na najvišu policu, manja je verovatnoća da ćete ih krišom pojesti za vreme užine? Brojne studije pokazale su da raspored namirnica u frižideru utiče na zdravlje, ali i na debljinu novčanika. Većina je nemarna kad je organizacija frižidera u pitanju, a loš raspored utiče na brže kvarenje namirnica, naročito onih koje nam nisu na dohvat ruke. Prateći ovih nekoliko sjajnih saveta, novčanik će ostati deblji, a vi ćete biti zadovoljniji svojim izgledom.

  1. Na najviše police smestite kuvanu hranu, pečeno meso i suhomesnate proizvode, jer se ne kvare brzo i temperatura im odgovara.
  2. Srednje police namenite mlečnim proizvodima, kao i voću i povrću, kako bi vam bili u vidokrugu.
  3. Na donje police odložite lako kvarljive namirnice poput ribe, jer je tu najhladnija temperatura, koja će sprečiti brzo propadanje namirnica.
  4. U pregradama na vratima najbolje je držati razne sosove, kao i tube sa kečapom, senfom i majonezom, s obzirom da je u tom delu frižidera najmanje hladno, to je dovoljno za namirnice poput ovih.

Zamislite frižider koji svojim dizajnom zaista pruža mogućnost da ostvarite sve ovo. Savršen raspored sa mnogo pregrada, polica i fijoka, daje prostora za idealan raspored namirnica.

Nove generacije frižidera, poput modela GMJ916NSHV kompanije LG, pruža mogućnost pametnog skladištenja namirnica. Fijoke i police možete podesiti prema svojim potrebama, a osetljive namirnice smestite u poseban odeljak namenjen isključivo tome. Funkcija Pure N Fresh omogućava ubacivanje savršeno čistog vazduha u frižider i cirkulisanjem vazduha i otklanja neprijatne mirise. Frižider je energetski štedljiv i prostoran, a zahvaljujući funkciji "vrata u vratima", jednostavnim pritiskom na dugme, bez otvaranja vrata dolazite do namirnica koje najčešće koristite.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha . Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe  potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.