Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG dobila novog regionalnog predsednika

  • Updated
  • 2017 01. 11

Beograd, 11. januar 2017. godine – Bumseop Lee postavljen je za novog regionalnog predsednika kompanije LG Electronics (LG) za region Centralno-istočne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti. Novi regionalni predsednik koordinisaće aktivnostima ove kompanije u deset zemalja, koje pored Srbije uključuju i Mađarsku, Sloveniju, Rumuniju, Bugarsku, Hrvatsku, Albaniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

 

Pre nego što je stupio na novu poziciju, Bumseop Lee bio je predsednik predstavništva kompanije LG u Rumuniji, dok je pre toga iskustvo sticao radeći u podružnicama u Istočnoj Evropi, Severnoj Americi, te u zemljama članicama Zajednice nezavisnih država, kao i u regionu Bliskog istoka i Azije.

 

Vizija novog regionalnog predsednika jeste jačanje liderske pozicije kompanije LG na tržištima Centralne i Istočne Evrope negovanjem lokalnih talenata i timskim radom, te predstavljanjem i uvođenjem tehnoloških inovacija. Kada je reč o inovativnim proizvodima, važno je spomenuti niz savremenih uređaja nedavno predstavljenih na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2017, koji su kompaniji doneli čak 21 CES nagradu.

 

„Izuzetno sam odlučan u nameri da podignem stručnost zaposlenih na viši nivo, kako bismo bili dosledni u osnaživanju brenda i, na kraju, bili prihvaćeni kao najbolja kompanija u regionu. Verujem da će naše vodeće inovacije, kao i proizvodi iz premium SIGNATURE linije, uključujući OLED televizore i Twin Wash mašine za pranje veša, te 86” Ultrastrech Monitor Signage, 21:9 UltraWide monitori, ali i Multi V 5 sistemi za klimatizaciju doprineti postizanju ovog cilja“, rekao je Bumseop Lee. „LG je posvećen kako B2B, tako i B2C modelu poslovanja, trudeći se da zadovolji potrebe i jednih i drugih korisnika i učini im život lakšim, te da poveća njihovu produktivnost i efikasnost, u čemu i uspeva zahvaljujući naprednoj inovativnoj tehnologiji“, dodao je on.

 

Svoje slobodno vreme Lee provodi baveći se sportom – preferira tenis i stoni tenis ili putujući, kada koristi svaki trenutak za uživanje u prirodi. Na poziciji regionalnog predsednika do početka ove godine bio je Youngnam Roh, koji je nakon uspešne saradnje sa predstavništvom u Mađarskoj izabran za direktora predstavništva kompanije LG Home Appliance & Air Solution u Indiji.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .