Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG dobitnik 32 Red Dot nagrade

Beograd, 6. april 2016. – Na ovogodišnjoj dodeli Red Dot nagrada za izvanredan dizajn, kompanija LG Electronics (LG) je trijumfovala kao apsolutni pobednik. LG je dobitnik čak 32 priznanja, od kojih i dva u okviru kategorije Best of the Best, što dokazuje lidersku poziciju ove kompanije u oblasti tehnologije, ali i dizajna.

Među LG proizvodima koji su dobitnici prestižne Best of the Best nagrade jesu LG 4K OLED televizor (model 65E6) i frižider sa donjim zamrzivačem (model GA-B489SADN/GA-B489TADN), čime su doprineli da raznovrsni portfolio LG proizvoda nema premca.

Laskava Red Dot nagrada, zajedno sa iF Design i IDEA (International Design Excellence Awards), predstavlja jednu od najprestižnijih svetskih priznanja iz oblasti dizajna. Ove godine, od ukupno 5.214 proizvoda iz celog sveta, samo oko 70 njih je nagrađeno Best of the Best priznanjem za inovaciju i dizajn.

LG 4K OLED televizor predstavlja pravo moderno umetničko remek-delo koje odiše kombinacijom stila, sofisticiranosti i prepoznatljivog dizajna. Zahvaljujući jedinstvenom Picture-on-Glass konceptu, LG 4K OLED televizor omogućava gledanje sadržaja iz svakog ugla, savršeno se uklapa u različita okruženja i predstavlja idealan spoj tehnologije i dizajna.

Pažnja koju kompanija LG posvećuje inovativnom dizajnu, može se jasno videti na primeru prefinjenog frižidera sa donjim zamrzivačem. Za razliku od drugih modela koji poseduju veliku dršku na vratima, ovaj uređaj ima skoro neprimetnu i inovativnu Easy Open dršku na dnu. Takođe, on je opremljen i osvetljenjem, koje olakšavaju otvaranje vrata u svako doba dana.

Osim dve nagrade Best of the Best, LG je osvojio još 30 dodatnih priznanja od strane Red Dot stručnog žirija. LG SIGNATURE frižider je nagrađen za Knock-on Door-in-Door™ i Auto Door Open funkcije, dok je LG SIGNATURE veš mašina dobila priznanje za mogućnost dvostrukog punjenja, kao i korisnički interfejs koji funkcioniše na dodir i nalazi se na staklenim vratima. Osim toga, žiri je bio impresioniran LG SIGNATURE Air Purifier prečišćivačem vazduha koji poseduje providni prozor i na taj način omogućava korisnicima posmatranje procesa prečišćavanja. LG SIGNATURE OLED televizor je takođe nagrađen, a žiri je pohvalio njegov tanak stakleni panel debljine 2,57 mm. LG G5, smart telefon modularnog dizajna, koji poseduje elegantno, metalno kućište sa izmenljivom baterijom, dobio je priznanje zajedno sa tri uređaja iz LG Friends portfolia (360 VR, 360 CAM i Tone Platinum slušalice).

„Velika nam je čast što su ove prestižne nagrade za unapređenje dizajna u potrošačkoj elektronici i kućnim aparatima, otišle baš u naše ruke. Kompanija LG teži pomeranju granica u oblasti dizajna i ove nagrade su potvrda da smo na pravom putu", izjavio je Noh Chang-ho, šef korporativnog dizajn centra kompanije LG.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.