Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG najavila novi LG G3 Beat smart telefon

Beograd, 17. jul 2014. godine – Kompanija LG Electronics najavila je zvanično lansiranje novog modela smart telefona, LG G3 Beat, manje varijante popularnog G3 uređaja. Ovaj model pruža podjednako kvalitetno korisničko iskustvo kao i njegov prethodnik, a zadržao je i sofisticirani metalik Floating Arc dizajn i brzi Laser Auto fokus. Razlika je u kompaktnijem pakovanju koje odlikuje ekran dijagonale 5 inča, plasirajući ga tako za klasu iznad ostalih telefona srednje veličine.

LG G3 Beat je kreiran za rastuće tržište smart telefona male i srednje veličine, kao i za potrebe sve većeg broja korisnika, koji žele manji uređaj, ali dovoljno moćan da pokreće najpopularnije aplikacije. LG G3 Beat je zadržao najbolje karakteristike i funkcije G3 modela, ne praveći kompromis kada je kvalitet u pitanju.

Živi dokaz da i manje može da pruži više, LG G3 Beat je opremljen je HD IPS ekranom dijagonale 5 inča, što je najveći ekran u segmentu telefona srednje veličine. LG G3 Beat poseduje neverovatno tanak ram i snažnu bateriju jačine 2.540mAh, dok njegov izgled karakteriše Floating Arc dizajn, premijerno predstavljen na LG G3 modelu.

„Proizvođači smart telefona ne mogu da zanemare rastuće tržište korisnika koji  žele najbolje kompromisno rešenje kada su izgled, karakterstike, performans i cene uređaja u pitanju“, rekao je Dr. Jong-seok Park, predsednik kompanije LG Mobile Communications. „LG G3 Beat je oličenje naše posvećenosti tržištu telefona srednje veličine, koje zahteva naprednu tehnologiju, jak brend, inovaciju i atraktivnu cenu.“

Među najbitnijim karakteristikama LG G3 Beat smart telefona su:

•    Laser Auto fokus, koji omogućava fokusiranje najbitnih trenutaka brže nego ikada do sada, mereći razdaljinu između subjekta i kamere uz pomoć laserskog zraka;
•    Touch & Shoot karakteristika olakšava korisnicima da fokusiraju sliku i fotografišu jednostavnim dodirom na bilo koji deo ekrana, redukujući tako operaciju od dva koraka na samo jedan;
•    Gesture Shot opcija omogućava da se jednostavnim stiskom ruke u pesnicu ispred ekrana automatski pokrene odbrojavanje od 3 sekunde do fotografisanja
•    Smart Keyboard je tastatura koja uči od vas, kako bi redukovala broj grešaka pri kucanju čak do 75 posto;
•    QuickMemo+ omogućava korisnicima da brzo beleže, crtaju i budu kreativni i inspirisani.

LG G3 Beat će prvo biti dostupan  na tržištu Južne Koreje od 18. jula, odakle će se distribuirati po Evropi, gde će se prodavati pod nazivom LG G3 S. Cena i dostupnost će biti naknadno objavljeni.

Kljućne specifikacije:

•    Procesor: Qualcomm® Snapdragon™ 400 (1.2 GHz Quad-Core)
•    Ekran: 5,0-inčni HD IPS (1280 x 720, 294ppi) ekran
•    Memorija: 8GB / 1GB RAM / MicroSD slot
•    Kamera: zadnja 8MP sa Laser Auto fokusom / prednja 1.3MP
•    Baterija: 2,540mAh (baterija može da se menja)
•    Operativni sistem: Android 4.4.2 KitKat
•    Veličina: 137.7 x 69.6 x 10.3mm
•    Težina: 134 g
•    Mreža: 4G LTE / HSPA+ 21Mbps (3G)
•    Konekcija: Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0,  A-GPS/Glonass, NFC, USB 2.0
•    Boja: metalik crna, svileno bela, šljašteća zlatna
•    Ostalo: Touch & Shoot, Smart Keyboard, QuickMemo+, Gesture Shot
                                                 
                                                        ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.