Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG osvojila Biznis Partner nagradu

Trijumf u kategoriji „Consumer Electronics“ potvrdio poslovnu uspešnost LG Electronics u Srbiji

Beograd, 24. jun 2011. godine - Kompaniji LG Electronics je sinoć, u hotelu Continental, u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora i predstavnika medija, uručena prestižna nagrada Biznis Partner 2011, u kategoriji Consumer Electronics. Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu dobijenih predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Komisija ove prestižne tradicionalne nagrade donela je odluku o nagrađivanju najuspešnijih kompanija i institucija iz regiona, među kojima je i Predstavništvo LG Electronics u Srbiji.

"Zahvaljujući vrednom radu i posvećenosti zaposlenih, kao i brojnim tehnološkim inovacijama, kompanija LG danas zauzima jedno od vodećih mesta u sferi potrošačke elektronike. U godini u kojoj obeležavamo jubilej – 5 godina od otvaranja predstavništva u Srbiji, osvajanje ove važne nagrade je za nas velika čast. Dodatna motivacija je i to što smo od strane naših uspešnih poslovnih partnera iz celog regiona, prepoznati kao kompanija koja donosi napredna tehnološka dostignuća iz oblasti potrošačke elektronike," izjavio je Predrag Todorović, direktor Predstavništva LG Electronics u Srbiji.

Biznis partner nagrada se već 17 godina dodeljuje kompanijama u regionu koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim normama, iskazujući dobre poslovne rezultate. Ova nagrada je još jedna potvrda poslovne uspešnosti kompanije LG Electronics Srbija, utoliko što se osim nezavisnih istraživanja, zasniva i na predlozima samih kompanija, koje ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da zadovoljavaju deset utvrđenih kriterijuma.

LG Electronics predstavništvo za Srbiju zvanično je otvoreno u Beogradu 2006. godine. Po udelu na tržištu LCD monitora i televizora, LG Electronics u Srbiji je vodeći brend. LG Electronics je u Srbiji otvorio Air Conditioning Akademiju, prvu stručnu ustanovu za besplatno usavršavanje iz oblasti klimatizacije. Kako širom sveta, tako i u Srbiji, fokus kompanije su strateške investicije u povećanje kvaliteta usluga, kao i garancija visokog kvaliteta proizvoda na dugoročnom nivou.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs