Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG osvojila dva prestižna priznanja na dodeli nagrada EISA 2011

LG potvrđuje lidersku poziciju na globalnom tržištu osvajanjem dve evropske nagrade za rešenja iz oblasti kućne zabave

Beograd, 15. avgust, 2011. - Kompanija LG Electronics (LG) dobila je dva priznanja na nedavno održanoj dodeli nagrada EISA (European Imaging and Sound Associations) i to u kategoriji „Najbolji 3D Home Theater sistem na evropskom tržištu“ za modele 55LW650S CINEMA 3D Smart TV i HLX56S 3D Blu-rayTM Sound Bar, kao i u kategoriji „Najbolji Home Theater 5.1 soundround sistem na evropskom tržištu“ za model HX966TZ/TZW Smart 3D Blu-ray™. EISA nagrade predstavljaju najprestižnija priznanja u industriji kućne zabave, a odluku o nagradi donose predstavnici preko 50 IT magazina iz 19 zemalja Evrope.

„Ove nagrade još jednom pokazuju da LG predstavlja jednu od vodećih kompaniju na tržištu Evrope, sa proizvodima i modelima posebno dizajniranim kako bi zadovoljili visoke standarde koje postavljaju evropski korisnici,“ izjavio je Havis Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Uložili smo ogromna sredstva i energiju u inovacije poput Cinema 3D sistema ili 3D zvuka, tako da nas ova renomirana priznanja čine posebno ponosnim.“

LG 55LW650S CINEMA 3D Smart TV dolazi sa pristupačnim, udobnim i laganim naočarima, koje ovaj model čine idealnim za gledanje 3D sadržaja sa prijateljima i porodicom. Sa funkcijom konverzije 2D u 3D sliku, rešen je i problem nedostupnosti 3D sadržaja. Takođe, oštra i jasna 3D slika, čiji je kvalitet potvrđen dobijanjem sertifikata organizacija TÜV i Intertek, korisnicima sada omogućava udobno gledanje 3D sadržaja u dužem periodu.

LG 55LW650S donosi novo 3D iskustvo sa širokim uglom gledanja, zahvaljujući kome, sada možete uživati u 3D slici iz bilo koje pozicije ispred televizora. Uz 3D Video-on-Demand i Smart Share funkcije koje su dostupne na ovom modelu, omogućeno je i deljenje sadržaja između ostalih digitalnih uređaja.

LG HLX56S 3D Blu-rayTM Sound Bar savršeno se uklapa sa 55LW650S u proizvodnji savršenog 3D iskustva u vašem domu. HLX56S nudi 3D Blu-ray reprodukciju vrhunskog kvaliteta, uz elegantan i ergonomičan dizajn, i poseduje i bežični sabvufer, koji zvučni efekat čini još realističnijim. Wi-Fi Direct™ funkcija omogućava jednostavno deljenje sadržaja bez potrebe posebnog bežičnog rutera. Puna podrška svim Smart TV opcijama omogućava mu pristup LG Premium meniju. Takođe, preko aplikacije koja se lako može preuzeti sa Interneta, LG Remote funkcija omogućava korisnicima da povežu svoje iPhone uređaje ili smart telefone koji imaju Android platformu sa LG HLX56S 3D Blu-rayTM Sound Bar sistemom.

LG HX966TZ/TZW predstavlja ključni dodatak u stvaranju savršenog kućnog užitka, uz fantastičnu 3D Blu-rayTM reprodukciju i 1,100 W moćnog zvuka. Vrhunski aluminijumski dizajn daje nenametljiv i minimalistički izgled, dok Wi-Fi DirectTM and LG Smart TV funkcije omogućavaju pristup svim sadržajima na Internetu. HX966TZ/TZW takođe ima pristup brojnim dodacima koji se nalaze u paketu LG Apps, LG Remote funkciju, kao i dva HDMI izlaza. Bežični zadnji zvučnici dodatno doprinose izvanrednom zvuku, dok su zamršeni kablovi u vašoj dnevnoj sobi davna prošlost.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.