Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG poklonila svoje proizvode deci bez roditeljskog staranja

  • Updated
  • 2008 12. 19

Beograd, 19. decembar 2008. godine – Kompanija LG Electronics odlučila je da umesto uobičajenog slanja novogodišnjih čestitki i kupovine poklona za svoje poslovne partnere donira proizvode svoje kompanije Svratištu Centra za integraciju mladih i Domu za nezbrinutu decu Dragutin Filipović Jusa. Pored preko neophodne bele tehnike i kućnih aparata, mališanima iz domova bez roditeljskog staranja poklonjena je audio i video oprema iz palete proizvoda ove kompanije.

„Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da deci bez roditeljskog staranja pružimo bar malo ljubavi i pažnje u ovo predpraznično vreme i pokušamo da im obezbedimo što kvalitetnije uslove života. U godini kada LG Electronics obeležava 50 godina poslovanja, drago nam je što kroz ovu akciju možemo da pokažemo da smo kompanija koja je društveno odgovorna sredini u kojoj posluje, izjavio je Predrag Todorović, predstavnik LG Electronics Srbija.

O kompaniji LG Electronics

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs