Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG pomaže građanima koji su pretrpeli štetu od poplava

Beograd, 7. jul 2014. godine – U okviru akcije pomoći građanima koji su pretrpeli štetu od poplava, kompanija LG Electronics (LG) je korisnicima svojih uređaja omogućila besplatnu popravku do 31. avgusta. Ovaj vid pomoći mogu da iskoriste građani Obrenovaca, Krupnja, Loznice, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, Vladimirca i Šida ukoliko imaju prijavljen boravak u tim gradovima ili u slučaju da je LG proizvod lociran u jednom od navedenih gradova.

Besplatna popravka odnosi se na klima uređaje, kao i na uređaje iz programa kućne zabave (TV i audio-video uređaji) i bele tehnike, koji su oštećeni u poplavama i čija popravka ne prelazi iznos od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti (po srednjem kursu NBS na dan popravke). Pored proizvoda koji su pod garancijom, svi građani koji poseduju oštećene LG uređaje koji nisu stariji od 5 godina, imaju mogućnost besplatne popravke, dok zamena uređaja neće biti moguća. Serviseri će po pozivu dolaziti na adrese građana u Obrenovcu, Krupnju, Loznici, Svilajncu, Ćupriji, Paraćinu, Vladimircu i Šidu dok svoje LG proizvode sami u servis mogu doneti jedino građani koji imaju prijavljen boravak u navedenim mestima.

Popravka je u potpunosti besplatna u slučaju da iznosi do 50 evra u dinarskoj protivvrednosti. Međutim ukoliko premašuje ovu sumu, biće naplaćeno 50% od sume koja prelazi cifru od 50 evra dok LG snosi troškove za ostatak sume (npr. ukoliko je cena 112 evra, oduzima se 50 evra i onda se preostala suma deli na pola, tako da korisnik će platiti 31 evro (112-50)/2=31).
Dodatne informacije mogu se dobiti putem sajta www.lg.com/rs ili pozivanjem korisničkog servisa na broj telefona 011 363 05 00 (tarifira se po ceni lokalnog poziva).

                                                   ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.