Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG predstavila dva nova modela Minibeam projektora

  • Updated
  • 2016 08. 18

Beograd, 18. avgust 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG), svetski lider u proizvodnji LED projektora od 2008. godine1, proširila je svoju seriju Minibeam projektora lansiranjem dva nova modela - naprednog PH450U i lako prenosivog PH150G.

PH450U je model projektora ultra kratkog dometa koji pruža bioskopsko iskustvo u kući ili kancelariji, bez komplikacija i velikog izdatka. Njegova mogućnost da prikaže oštru HD sliku dijagonale 80 inča (1280 x 720) sa udaljenosti od samo 33 santimetra u odnosu na ekran, čini ga izuzetno pogodnim za korisnike koji vole da uživaju u sadržaju, u ograničenom prostoru. LG PH450U može i da se uspravi i tako emituje sliku na ravnoj, horizontalnoj podlozi, omogućavajući korisnicima da pretvore običan sto ili čak pod u pravo filmsko platno. Uz punjivu bateriju koja traje 2,5 sata, ovaj minijaturni projektor savršen je za gledanje filmova, čak i onda kada je utičnica daleko.

 

Još jedna pogodnost ovog modela je to što korisnici mogu da prebacuju sadržaj uz pomoć USB drajva ili putem HDMI kabla koji je MHL kompatibilan. Radni vek lampe seže i do 30.000 sati, tako da uživanje u slici visokog kontrasta (100.000:1) i živopisnim bojama može trajati čak deset godina. Štaviše, uz 450 lumena, što predstavlja četiri puta veću osvetljenost nego kod najbližeg konkurenta, PH450U je trenutno najsvetliji projektor na tržištu koji ima ultra kratki domet i poseduje bateriju.

 

Još jedan novi model Minibeam serije, PH450U, poseduje podjednako kompaktan i elegantan dizajn kao i prethodni, ali u upola manjem pakovanju, dimenzija svega 115 x 115 x 44,5 mm i težine 450g.  

 

Oba modela prate i LG Triple Wireless dodaci koji omogućavaju posebno iskustvo gledanja, bez bespotrebnih kablova za napajanje ili audio i video uređaje. Uz dugotrajne punjive baterije, Wi-Fi Screen Share konekciju i Bluetooth opciju, LG Minibeam projektori pružaju korisnicima neograničenu slobodu u pogledu prenosivosti.

 

„Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo dve nove pridošlice u našu Minibeam kolekciju. Pružajući korisnicima maksimalnu udobnost, prenosivost i iskustvo, oba modela koji poseduju napredne karakteristike potvrđuju da su tehnološke inovacije kompanije LG na izuzetnom nivou i pomažu nam da učvrstimo svoju poziciju lidera na tržištu projektora“, rekao je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment.

 

PH450U će biti dostupan od sledećeg meseca za evropske korisnike, dok će PH150G na tržište Evrope doći nešto kasnije.


_________________________________

1 Izvor: Istraživanje kompanije PMA Research o projektorima sa više od 99 lumena, proizvedenim 2008-2015.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.