Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanija LG prva uvodi Android 6.0 Marshmallow na LG G4

Beograd, 22. oktobar, 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) omogućila je korisnicima LG G4 smart telefona u Poljskoj da prvi u svetu isprobaju Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Oni će ažuriranu verziju Android sistema dobiti već sledeće nedelje, nakon čega će ovu novu pogodnost iskusiti i korisnici na tržištima Evrope, Azije i Amerike. Poslednja verzija Android operativnog sistema poseduje veliki broj funkcija kreiranih da poboljšaju korisničko iskustvo, kao što su:

•    Dozvole su pojednostavljene, zahvaljujući povećanoj kontroli pristupa aplikacija korisničkim informacijama, i to ne samo u fazi instalacije, već i u bilo kom trenutku
•    Silent opcija za zvučni režim i režim vibracije, kao i Do not disturb režim, poseduju mogućnost blokiranja svih zvukova ili samo alarma i obaveštenja
•    Doze opcija isključuje rad određenih pozadinskih aplikacija kada korisnik ne koristi telefon, i na taj način značajno produžava trajanje baterije

„Zahvaljujući bliskoj saradnji sa kompanijom Google, LG je predstavio Android 6.0 operativni sistem na svom G4 modelu telefona pre konkurencije. Ovo je još jedan dokaz da je LG posvećen cilju da svojim korisnisnicima pruži najbolju uslugu, pre svih “, izjavio je Chris Yie, potpredsednik i šef marketing komunikacija kompanije LG Mobile Communications.

Informacije o uvođenju Android M nadogradnje, kao i modela uređaja na kojima će biti korišćen, biće naknadno objavljene na lokalnim tržištima.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.