Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanije LG i B&O Play udružuju snage kako bi kreirale bolji zvuk na telefonu

Beograd, 19. februar 2016. godine – Kompanije LG Electronics (LG) i B&O Play započele su saradnju, kako bi pružile korisnicima smart telefona audio iskustvo najvišeg kvaliteta. Poštujući devedesetogodišnju tradiciju kompanije Bang & Olufsen, kreatora audio proizvoda, prepoznatljivih po izvanrednom dizajnu i inovacijama, ćerka kompanija, B&O PLAY, vodi se istim standardima prilikom kreiranja savremenih proizvoda, namenjenih korisnicima koji cene kvalitet i dizajn.      

Ove dve kompanije su blisko sarađivale pri izradi novog LG G5 modela smart telefona, kako bi korisnicima zajedničkim snagama pružile najbolje iskustvo zvuka. LG će biti prva kompanija koja nudi moćne Hi-Fi funkcije zvuka, na čijem dizajnu je učestvovala B&O Play kompanija.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da sarađujemo sa kompanijom LG. Njihovi premium telefoni omogućavaju nam da predstavimo izvrsne akustične zvuke kompanije B&O Play još većem broju korisnika. Ovom saradnjom ispunićemo očekivanja ljubitelja muzike koji ne prave kompromise kada je zvuk u pitanju i koji su stalno u pokretu, pa očekuju to isto od svojih slušalica i mobilnih uređaja,“ izjavio je Henrik Taudorf Lorensen, predsednik kompanije B&O Play.

„Zahvaljujući saradnji sa kompanijom B&O Play, verujemo da možemo da ispunimo visoka očekivanja korisnika koji zahtevaju napredan zvuk na svojim smart telefonima. Kompanija LG će nastaviti da sarađuje sa drugim vodećim kompanijama iz različitih industrija, u cilju stvaranja novih standarda kada su premium telefoni u pitanju,“ izjavio je Juno Cho, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.