Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kompanije LG i Swarovski predstavljaju Premium OLED TV

Beograd, 02.09.2014. godine — LG Electronics (LG), uz dizajnersku podršku kompanije Swarovski, renomiranog austrijskog brenda i svetskog lidera u proizvodnji kristala visokog kvaliteta, predstaviće jedinstveni zakrivljeni OLED TV na IFA sajmu u Berlinu.

Aerodinamično postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora, što ovaj uređaj napredne tehnologije čini neverovatno elegantnim.

Veoma tanak, dubine samo 4 mm i težine 16 kg, zakrivljeni LG OLED televizor savršeno se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, ergonomično zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući impresivni efekat koji pomaže gledaocu da u potpunosti doživi efekat boja i slike. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine (SS8, 10 i 12) koji su ručno naneti na samo postolje. Krajnji efekat ovakvog dizajnerskog pristupa je suptilna i elegantna sjajna šara koja pretvara vrhunski televizor u umetničko delo.

LG OLED televizor nudi vizuelnu preciznost bez premca, zahvaljujući naprednoj „Pixel dimming“ tehnologiji, kao i svim prednostima OLED tehnologije. Gledaoci mogu da uživaju u živopisnim pikselima i neverovatno realnim, oštrim prirodnim bojama, kao i beskonačnom odnosu kontrasta. Jedinstven proizvod koji kombinuje najbolju tehnologiju sa vrhunskim dizajnom, luksuzni LG zakrivljeni OLED televizor obogaćen Swarovski kristalima sjaji u hiljadu boja.

„Veoma smo ponosni što ćemo posetiocima IFA sajma predstaviti ovaj jedinstveni televizor, koji je rezultat naše prve saradnje sa dizajnerima iz kuće Swarovski”, rekao je Hyun-hwoi Ham predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Sinonim za luksuz i prefinjenost, Swarovski kristali i LG premium OLED televizor savršeno se međusobno dopunjuju. Kristali pomažu u stvaranju zadivljujuće estetike, dok naša OLED tehnologija pruža kvalitet slike koji prevazilazi očekivanja.”

Ograničena serija LG OLED televizora biće predstavljena na sajmu IFA 2014 u hali 11.2 u Berlinu u periodu od 5. do 10. septembra, a u četvrtom kvartalu ove godine biće dostupna kupcima širom Evrope.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment
LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.