Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Kul dizajn za vaš dom i život

  • Updated
  • 2008 06. 11

Ako ovoga leta želite da nabavite novi ili da zamenite stari klima uredjaj, a ne dopadaju vam se klasične nezgrapne kutije na zidu, potražite LG ARTCOOL klima uređaj koji izgleda potpuno drugačije. Artcool u potpunosti menja sliku o rashladnim uređajima. Najmanje što dobijate je atraktivan, stilski neobičan i inovativan proizvod jer izgleda kao ram u koji mogu da se stavljaju različite slike. Konačno možete da imate umetničko delo na zidu koje ujedno hladi i osvežava prostor.
Ova prefinjena serija klima uredjaja ima i vrhunske tehničke karakteristike i inovacije kao što su sistemi za prečišćavanje vazduha - NEO Plasma i sistem za samočišćenje - Auto Clean.

Najtanja klima na svetu (13,2 cm) izgleda kao slika i lepo se uklapa u svaki enterijer. Na prednjoj strani ispod zastakljenog rama nalaze se kopije nekog umetničkog dela. Za sada je dostupna sa reprodukcijama Van Goga i Gustava Klimta.

LG Electronics, svetski lider u prodaji klima uređaja, unapredio je svoj nagrađeni inovativni model ARTCOOL klima uređaj Inverter tehnologijom. Zahvaljujući novoj tehnologiji, klima uređaji će lakše održavati stabilnu sobnu temperaturu i istovremeno štedeti energiju. Inverter tehnologija dinamično kontroliše kompresovanu brzinu što znači da hlađenje i grejanje može mnogo brže da se podešava i tako postigne stabilna kontrola temperature. ARTCOOL Inverter lako zadržava željenu temperaturu i stvara manje buke, a račun za struju se smanjuje za 44% u odnosu na konvencionalne klime. Inverter tehnologija i prednji panel koji moze da se menja, nisu jedine prednosti ARTCOOL Inverter klima uređaja- dodat je trodimenzionalni sistem za protok vazuha koji omogućava da kroz sobu kruži vazduh izjednačene temperature. ARTCOOL klima uređaj je tanak i može lako da se uklopi u svaki enterijer.

ARTCOOL već je osvojio svet svojim jednostavnim a pametnim konceptom klime koja izgleda kao slika na zidu čiji se prednji panel menja tako da može da se uklopi u svako domaćinstvo. To je jedan od prvih koraka u pravcu stvaranja dizajna budućnosti gde bi kućni aparati bili deo sobnog dekora a ne velike i nezgrapne naprave koje odudaraju od ambijenta.
Inverter tehnologija čini da se osećamo udobnije i plaćamo manje račune za struju. LG ARTCOOL klime doprinose boljem okruženju, kako temperaturno, tako i ambijentalno.
LG ARTCOOL Inverter hladi 50% brže od konvencionalnih klima i ima garanciju od tri godine.

LG Electronics, Inc, globalni je lider i tehnološki inovator u elektronskim i mobilnim komunikacijama. Zapošljava 82 000 ljudi u 120 filijala i 80 centrala širom sveta. Obuhvata poslone celine kao što su : mobilne komunikacije, digitalni uređaji, digitalni displej i digitalni mediji. 2005 godine godišnji promet bio je 34.7 milijardi dolara. LG Electronics je vodeći svetski provajder CDMA mobilnih telefona, rezidencijalnih klima uređaja, plazma panela, optičkih uređaja, DVD plejera i kućnih bioskopa. Dodatne informacije su na sajtu www.lg.com
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe: Danijela Popović Jurić 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.co.yu, Gordana Šoštarić 065 36 36 119 e mail: gordana.sostaric@communis.co.yu