Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Legendarni kompozitor Ennio Morricone komponuje savršenu muziku za LG smart telefone

LG Electronics fokusiran na kreiranje originalnog sadržaja za korisnike koji od savremenih mobilnih uređaja očekuju i kvalitetnu zabavu

Beograd, 23. decembar 2010. – LG Electronics (LG) najavio je izdavanje ekskluzivne kolekcije muzičkih tema i ringtonova sa potpisom legendarnog kompozitora filmske muzike Ennio Morricone-a. U pitanju je prva saradnja ove vrste koja će uključivati nove kompozicije, ali i neka od najpoznatijih dela iz fantastičnog Morricone-ovog opusa, uključujući i teme iz filmova „Cinema Paradiso“, „The Mission“ i „Love Affair“.

Kako bi ova fenomenalna muzika bila u skladu sa odgovarajućom impresivnom platformom, inženjeri kompanije LG naporno su radili na usavršavanju audio performansi najnovijih telefona. Ekskluzivna muzička ponuda biće deo standardne ponude LG smart telefona počev od LG Optimus 2X modela, koji će u Evropi premijerno biti predstavljen tokom januara. Korisnici LG smart telefona moći će da uživaju u ukupno 25 Morricone-ovih kompozicija: 15 ringtonova specijalno komponovanih za LG, kao i 10 najpoznatijih tema filmske muzike.

Rođen u Italiji, Morricone je jedan od najuticajnijih i najkreativnijih kompozitora filmske muzike na svetu. Tokom svoje izuzetne karijere komponovao i aranžirao je muziku za više od 500 filmova i TV produkcija.

“Signore Morricone je jedan od najvoljenijih kompozitora svih vremena”, izjavio je dr Jong-Seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. “Reprodukcija njegovih dela tako visoke jasnoće na Optimus 2X, omogućava smart telefonima da dostignu novi nivo poštovanja od strane korisnika i postanu vodeći uređaji za slušanje muzike u pokretu.”

Kompanija LG planira da, kao dodatak kolekciji od 25 muzičkih tema, razvije i paletu aplikacija u vezi sa Morricone-ovim delima, kao što su fotografije i video sadržaji, koji će već početkom sledeće godine biti dostupni za besplatno preuzimanje na adresi: www.lgapplication.com.

Saradnja sa Morricone-om ostvarena je u okviru LG Mobile Signature Sound serije, koja je predstavljena 2006. godine, a započeta je saradnjom sa „The Real Group“, nagrađivanim akapela bendom iz Švedske.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.