Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG AI VEŠ MAŠINA SA DIRECT DRIVE MOTOROM USKORO DOSTUPNA KORISNICIMA

  • Updated
  • 2019 09. 09


Beograd, 9. septembar 2019. godine
LG Electronics (LG) proširuje dostupnost svojih inovativnih mašina za pranje veša sa prednjim punjenjem i ThinQ AI na bazi Direct Drive™ tehnologije na većinu evropskih tržišta do kraja godine. Sa prednostima AI DD™, nove mašine za pranje veša u stanju su da pruže dubinsko a nežno čišćenje utvrđivanjem težine i karakteristika tkanina koje se peru kako bi pružile brže i bolje rezultate.

 

AI DD tehnologija kompanije LG koristi mogućnosti koje pruža big data na osnovu dvadeset hiljada informacija koje se tiču upotrebe mašine za pranje veša i primenjuje podešavanja na osnovu količine i osetljivosti odevnih predmeta koji se peru u cilju pružanja najoptimizovanijeg ciklusa pranja. To garantuje izuzetno čist veš svaki put sa dodatnom prednošću smanjenja za 18 odsto štete koja se nanosi odeći, čime se produžava njen život.*

 

Funkcija TurboWash™ 360 kompanije LG pruža pogodnost kraćeg vremena utrošenog na pranje veša bez kompromisa u pogledu čistoće, time što za samo 39 minuta završava kompletan ciklus pranja. Pritom, 3D Multi Spray takođe pomaže da se odeća opere za manje vremena puštanjem mlazova vode u četiri različita pravca istovremeno zarad intenzivnije borbe protiv fleka. Klijenti mogu uštedeti još više vremena kombinovanjem LG AI DD mašine za pranje veša sa mašinom LG MiniWash koja staje direktno ispod nje i formira TWINWash™ sistem koji omogućava pranje dve količine veša istovremeno.

 

Svojom dugotrajnošću i efikasnošću koju zahtevaju klijenti u Evropi, LG AI DD mašine za pranje veša pružaju energetski razred A+++-50 odsto dobrim delom zahvaljujući inverter tehnologiji kompanije LG sa garancijom od deset godina. Zarad dodatne pogodnosti korišćenja, LG AI DD mašinama za pranje veša može se upravljati pomoću glasovnih komandi sa povezanog zvučnika koji koristi veštačku inteligenciju, a takođe se mogu kontrolisati i pratiti pomoću mobilne aplikacije ThinQ.

 

Spoj ThinQ AI i dokazane Direct Drive tehnologije kompanije LG pruža klijentima prednosti bez presedana u razvoju mašina za pranje veša u proteklom veku”, izjavio je Song Dae-hjun, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Upravo je ova vrsta inovacija neophodna kako bi se zadobila srca i umovi evropskih potrošača koji očekuju samo najbolje od svojih kućnih uređaja”.

 

Na štandu kompanije LG u Hali 18 Messe Berlin tokom sajma IFA 2019 (od 6. do 11. septembra), LG će pružati interaktivan doživljaj igrom koja demonstrira moć AI DD i način na koji on pruža optimizovane rezultate pranja na zanimljiv i zabavan način. Saznajte više tako što ćete pratiti aktivnosti kompanije LG na sajmu IFA na društvenim medijima pod heštegom #LGIFA2019.

 

_______________________________________________________
* Pri podešavanju na ciklus za pamuk sa 2 kilograma veša u poređenju sa konvencionlnim modelom LG mašine za pranje veša FC1450S2W. Testiranje obavila kompanija Intertek marta 2019. godine, rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od sastava veša i okruženja.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution 

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.