Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Android mobilni telefon čini društvene mreže još pristupačnijim

Beograd, 3. decembar, 2009 – Prvi pametni telefon odnosno smartphone marke LG predstavlja viziju ove kompanije u domenu internet društvenih mreža u kreiranju novih iskustva za sve veći broj korisnika koji insistiraju na pristupu društvenim mrežama gde god se kreću.

Integrisane najpopularnije društvene mreže
Sa SNS (Social Networking Sites) menadžerom korisnici mogu lako da provere status svojih prijatelja, ostave komentar ili postave nešto na svoj profil preko LG GW620 mobilnog telefona. SNS menadžer integriše sve potrebe pristupa društvenim mrežama u jednu jednostvanu platformu za upravljanje različitim brojem profila i primanju pravovremenih promena i novosti na njima. Tokom pretrage kroz listu kontakata na telefonu korisnici istovremeno imaju uvid u novopostavljene informacije na profilima svojih kontakata i pristupe im direktno ukoliko to žele.

Jedinstvena funkcija LG GW620 telefona jeste Auto Face-Tagging funkcija i Face to Action tehnologija (funkcija koja pamti i prepoznaje lice). Jednostavnim obeležavanjem lica prijatelja na slici korisnik potom može lako da upotrebi niz funkcija poput postavljanja dodatnih fotografija na omiljeni sajt ili povezivanja sa tom osobom direktno putem SMS, MMS poruka ili telefonskog poziva.

Komforno povezivanje
Kao pametni telefon za društvene mreže, LG GW620 pruža udobnost poput personalnog kompjutera pri korišćenju društvenih mreža. Klizna petoredna QWERTY tastatura u paru sa jednim od najbržih aplikacija za pristup internetu garantuju brzo korišćenje i lako gledanje internet sadržaja sa omiljenim Google aplikacijama takođe pri ruci. Funkcije kao što su instant messenger, threaded SMS i real-time push email korisnicima pružaju mogućnost odličnog povezivanja.

Kreiranje i širenje novog sadržaja
LG GW620 nudi najnovije funkcije za kreiranje i širenje sadržaja u realnom vremenu. Precizna AF kamera od 5 megapiksela i video snimanje visoke rezolucije kreiraju sadržaj koji se može dodatno obogatiti kroz zabavne aplikacije za obradu video materijala dostupne na telefonu. U trenutku kada je korisnik zadovoljan sa kreiranim materijalom, jednostvnim pritiskom na dugme može ga postaviti na internet i podeliti ga sa porodicom i prijateljima.

Telefon poseduje dinamički HVGA LCD ekran od 3 inča putem koga korisnik može da gleda svoj ili sadržaj svojih prijatelja u DivX i Xvid formatima sa dodatnom funkcijom 3.5mm audio priključka za još prijatnije iskustvo na ovom svestranom uređaju.

Telefon LG GW620 je prvi u nizu Android uređaja koje kompanija LG planira da predstavi u narednoj godini. Ljubitelji mogu pratiti LG GW620 na sajtu Facebook (www.facebook.com/pages/LG-GW620) i Twitter (@LG_GW620) od 9. novembra ove godine. Preko sistema Android MarketPlace korisnici LG GW620 telefona takođe će moći da preuzmu Goggle-sertifikovane aplikacije direktno na svoje telefone.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE sačinjava pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG teži savršenom spoju tehnologije i mobilnih uređaja i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.