Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG-ARENA

  • Updated
  • 2009 02. 16
Telefon sa najrazvijenijom multimedijomLG Electronics, svetski tehnološki i lider u oblasti mobilnih komunikacija lansirao je novi model telefona LG-KM900 na 3GSM Mobile World Congress-u u Barseloni. LG – KM900 ili ARENA je prvi telefon na svetu sa intuitivnim 3D grafičkim interfejsom, što ga čini veoma primamljivim i jednostavnim za upotrebu. Navigacija je jednostavna i efektna, dizajnirana tako da se izbegnu svi nepotrebni potezi i da se na najbrži mogući način dođe do željene funkcije. Okretanjem „kocke“ na ekranu u svim pravcima četiri puta se ubrzava put do bilo koje od naprednih funkcija telefona. Arena poseduje napredne multimedijalne mogućnosti kao što su Dolby i DivX podrška. Takodje poseduje i poboljšanu tehnologiju internet pristupa, HSDPA, Wi-Fi kao i GPS funkciju. Svi audio i video sadržaji koji su u telefonu veoma lako se mogu uploadovati na bilo koju društvenu mrežu na internetu.

Sve napredne karakteristike su upakovane u tanko i rafinirano metalno kućište dimenzija 105.9 x 55.3 x 11.95 mm. Ekran osetljiv na dodir je od termički obrađenog stakla, osigurava trajnost i otpornost, kao i uglačan, sjajan izgled telefona. U prvo vreme LG ARENA će biti dostupan u srebrnoj i boji crnog titanijuma.

# # #


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera I sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs