Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG ARTCOOL KLIMA UREĐAJ, SPAS OD LETNJE VRELINE

  • Updated
  • 2017 07. 03

 

Beograd, 03.07.2017. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je unapređeni ARTCOOL klima uređaj opremljen nizom pametnih karakteristika. Dizajniran prema najvišim standardima, ARTCOOL oličava lepotu, moć i vrhunske performanse, a njegov minimalistički i jednostavan stil idealno se uklapa u enterijer sofisticiranog modernog dnevnog boravka. Elegantno tamno ogledalo i okvir na prednjoj strani doprinose izgledu uređaja, i čine ga idealnim za domove vrhunskog stila. Vrhunski dizajn aparata u kombinaciji sa naprednim funkcijama koje garantuju neverovatne performanse hlađenja, sigurno će privući pažnju svih onih koji žele da vrelinu užarenog asfalta ostave ispred vrata svoga doma.

 

ARTCOOL poseduje DUAL Inverter Compressor™ koji troši 70 odsto manje električne energije dok istovremeno pruža 40 odsto brže hlađenje od uređaja koji ne rade na principu inverterskog kompresora. Uz naprednu kompresorsku tehnologiju kompanije LG, uređaj tokom rada proizvodi nizak nivo jačine zvuka, pa korisnici mogu da se neometano opuste ili odmaraju. Izdržljivost i pouzdanost kompresora garantovani su 10-godišnjom garancijom. Uređaj je opremljen i funkcijom Active Energy Control za podešavanje nivoa potrošnje energije i kapaciteta hlađenja kroz kontrolu maksimalne frekvencije motora kompresora, što omogućava korisnicima da odaberu odgovarajuće nivoe potrošnje energije i kapacitet hlađenja.

 

Pored toga, ARTCOOL sadrži i snažni Plasmaster jonizator koji oslobađa do tri miliona jona koji se povezuju sa štetnim česticama kako bi ih efikasno sterilisali i istovremeno neutralisali mirise. Jaki protok vazduha koji se generiše pomoću 4-Way Swing funkcije omogućava ravnomerno raspoređen protok velike količine vazduha. Ovo naknadno stvara konzistentnu temperaturu u čitavoj sobi, a vazduh dostigne svaki ugao i pukotinu.

 

„Sa nestrpljenjem smo očekivali novi ARTCOOL na tržištu klima uređaja", izjavio je Song Dae-hyun, predsednik kompanije LG Electronics i Home Appliance & Air Solutions. „Njegov prekrasan dizajn u kombinaciji sa najsavremenijim tehnološkim karakteristikama, doprineće lepoti i ugodnosti svakog modernog doma."

 

Napredna Wi-Fi tehnologija i SmartThinK® aplikacija omogućavaju korisnicima da lako kontrolišu uređaj i izvan doma. Pametna aplikacija daje članovima domaćinstva različite personalizovane opcije, omogućavajući im da odaberu željene temperature klimatizacije i memorišu ova podešavanja radi lakše kasnije upotrebe. SmartThinK® povezivanje omogućava korisnicima i da daljinski isključe klima uređaj, što je posebno pogodno za osobe koje u žurbi napuste kuću. Pored toga, ARTCOOL poseduje funkciju Smart Diagnosis za jednostavno i brzo rešavanje problema. Smart Diagnosis nudi obaveštenja i podršku za širok spektar tehničkih problema putem pametnog telefona. 

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .
 

 

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .