Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG će podeliti 4.000 G4 smart telefona

Beograd, 09. april 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) pokrenula je najambiciozniju kampanju do sada u okviru koje će svoj novi model smart telefona predstaviti svetskim tržištima.  LG planira da izabere 4.000 korisnika iz 15 zemalja koji će ekskluzivno testirati novi LG G4 smart telefon nekoliko nedelja pre njegovog zvaničnog predstavljanja.

Učesnici programa biće odabrani na osnovu svojih prijava, a podela iskustva o tome na socijalnim mrežama kao što su Fejsbuk, Tviter i Veibo uvećaće šanse za njihov odabir. Nakon selekcije, učesnicima programa će biti data prilika da iskuse jedinstveni dizajn i karakteristike LG G4 smart telefona na period od 30 dana, i uživaju u personalizovanom korisničkom iskustvu, kameri izuzetnih performansi, kao i impresivnom ekranu ovog uređaja. Tokom trajanja programa, biće im dodeljeni raznorazni zadaci, ali i nagrade.

„Korisnici su naši najveći obožavatelji i mislimo da će ovo biti izuzetno uzbudljiv i jedinstven način da naš najvažniji ovogodišnji mobilni uređaj približimo javnosti”, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Uspeh LG G4 smart telefona stavili smo u ruke naših korisnika, jer verujemo da će oni najbolje dati sud o korisničkom iskustvu koje ovaj uređaj pruža.”

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company


LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.