Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG ĆE PREDSTAVITI SEDMU GENERACIJU G SERIJE POČETKOM MAJA

  • Updated
  • 2018 04. 11

 

Beograd, 11. april 2018. godine – Kompanija LG Electronics (LG) najavila je zvanično predstavljanje telefona LG G7ThinQ u Njujorku i Seulu. LG će najnoviji premijum model predstaviti na događajima za medije 02. maja u Metropolitan West Njujorku i 03. maja u tržnom centru I'PARK u Seulu. LG G7 će biti prvi telefon G serije koji će nositi oznaku ThinQ, kreiranu da obuhvati sve LG uređaje iz domena potrošačke elektronike, aparata za domaćinstvo i usluga koji koriste veštačku inteligenciju.

 

LG G7ThinQ razvijen je na temeljima koje je postavio LG V30SThinQ, prvi LG telefon u koji je inkorporirana veštačka inteligencija kao deo core funkcija. V30SThinQ koristi tehnologiju zasnovanu na veštačkoj inteligenciji kako bi usavršio najčešće korišćene funkcije kao što su glasovne komande i Vision AI funkcija, za kameru unapređenih performansi. LG G7ThinQ nudi poboljšano povezivanje sa ostalim LG uređajima kao što su kućni aparati, televizori i drugo.

 

„Danas proizvođači moraju pažljivo da prate šta je korisnicima potrebno i šta žele od svog smart telefona“, rekao je Hwang Jeong-hwan, predsednik kompanije LG Electronics Mobile Communications Company. “Uz pomoć LG G7ThinQ, LG nastavlja da ispunjava obećanje da će usavršiti core tehnologije kako bi zadovoljio stvarne potrebe korisnika. To postižemo uvođenjem tehnologije veštačke inteligencije koja je više od funkcije, ona je deo korisničkog iskustva.”

 

 # # #

 

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .