Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG, dobitnik dve EISA nagrade za 2008. i 2009. godinu

  • Updated
  • 2008 08. 25

LG-jevi multimedijalni proizvodi ponovo osvojili nagrade zbog napredne tehnologije i inovativnog dizajna

LG Electronics, svetskog tehnološkog i lidera u inovativnoj potrošačkoj elektronici, prestižna evropska Asocijacija EISA nominovala je za dve nagrade na takmičenju IFA održanom krajem avgusta u Berlinu. LG HT953TV kućni bioskop nominovan je za nagradu “European Home Theater Sistem 2008-2009.” i multimedijalni uređaj LG T80 koji je nominovan u kategoriji “European Personal Media Player 2008-2009.”

Ovogodišnji nominovani proizvodi pokazuju LG-jevu viziju vrhunske tehnologije, njene performanse i originalnog dizajna.

1. LG Home Theater System (HT953TV): ‘European Home Theater System 2008-2009’

Ovaj model LG-jevog high-end home cinema sistema ima snagu od 1,000W i dizajniran je sa puno stila. Zvuk za LG HT953TV, specijano za LG, kreirao je Mark Levinson, guru high-end audio sistema, što je rezultiralo maksimalnim audio kvalitetom. LG HT953TV takođe ima pet zvučnika koji reprodukuju vrhunski kvalitetan i originalan zvuk. Dolazi vrlo sofisticirano dizajniran, blago zaobljenih zvučnika, ispoliranog crnog kontrolnog touch panela koji ima touchpad navigaciju. Sistem poseduje i iPod konekciju i kompatibilan je sa DivX, DVD, MP3,WMA i JPEG formatima.

2. LG Touch DVB Mobile TV (T80): ‘European Personal Media Player 2008-2009’

T80 personal media player ima izuzetno dizajniran ekran osetljiv na dodir veličine 3 inča(400X240). Debljina od 13.1mm čini ga najtanjim MP3 plejerom sa pristupom mobilnoj televiziji. Inovativne slušalice koje se stavljaju u uho specijalno je dizajnirao čuveni Mark Levinson i proizvode zvuk visokog kvaliteta koji je podržava original do poslednjeg detalja. Ugao gledanja od 160 stepeni omogućava da film može da prati više gledalaca u manjem prostoru. T80 je kompatibilan sa WMA, WAV, OGG i AVI zahvaljujući programu za konverziju koja takođe nudi još mnoge multimedijalne funkcije kao što su video playback, photo viewer, FM radio, igre…

U poslednje dve godine LG osvojio je EISA nagrade razvijanjem multimedijalnih proizovda za dizajn kao i za tehnologiju. Prošle godine, nagrade su dodeljene za LG-jev HD plejer (BH100), mikro liniju (FB163) i MP3 plejer (FM37).