Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG dobitnik mnogobrojnih priznanja u Barseloni

Beograd, 10. mart 2015. godine – Na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni (MWC), asocijacija GSMA proglasila je LG G3 „Najboljim smart telefonom godine“, zahvaljujući njegovom jedinstvenom kvalitetu, velikom broju korisnih funkcija i jednostavnoj upotrebi. Takođe, LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE, dva nova modela pametnih satova kompanije LG Electronics (LG), osvojili su čak devet nagrada najprestižnijih medijskih kuća.

U kategoriji pametnih satova, mnogobrojni istaknuti mediji iz oblasti tehnologije imenovali su LG Watch Urbane i LG Watch Urbane LTE za najbolje pametne satove godine. Časopisi i portali Android Authority, Android Central, PC Pro i Ubergizmo nagradili su LG Watch Urbane za svoj jedinstveni dizajn koji je spoj klasičnog, kosmopolitskog i analognog. Prvi pametni sat na svetu koji koristi LTE mrežu, LG Watch Urbane LTE, dobio je priznanje za best-of-show uređaj od strane magazina Android Central, AndroidPIT, Digital Trends, Expert Reviews i TechnoBuffalo. Ovaj uređaj prepoznat je kao prvi pametni sat koji pruža korisnicima mogućnost plaćanja koja koristi NFC tehnologiju, kao i najsnažniju bateriju u industriji.

„Počastvovani smo što je toliko mnogo organizacija priznalo trud koji smo uložili u kreiranje LG G3 smart telefona i Urbane pametnih satova. Nastavićemo da uvodimo inovacije i usavršavamo svoje premijum modele smart telefona i nosivih uređaja, kako bismo poboljšali svakodnevicu naših korisnika“, rekao je Džuno Čo (Juno Cho), predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.