Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG donirao OLED 4K televizor Fondu NJ. K. V. Princeze Katarine

  • Updated
  • 2016 09. 14

Beograd, 14. septembar 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) odlučila je da donira Fondaciji Njenog Kraljevskog Veličanstva Princeze Katarine jedan od svojih uređaja iz portfolija premium televizora, kako bi zajedničkim snagama pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. OLED 4K model televizora, čija je maloprodajna cena 399.999 dinara, biće prodat na tihoj aukciji koju će Fond specijalno organizovati za sve filantrope, ali i ljubitelje kvalitetne slike. Nakon toga, prikupljena sredstva biće usmerena ka jednom od mnogobrojnih projekata Fondacije koji se bave rešavanjem problema ugrožene dece, starih i raseljenih lica i pomaganjem zdravstvenih i kulturnih ustanova.

 

Osim društveno odgovornog poslovanja, kompanija LG prepoznatljiva je po svojim OLED televizorima, čija tehnologija samosvetlećih piksela isključuje potrebu za LED pozadinskim osvetljenjem. Savršeno crna podloga povećava kontrast i daje bogatiju sliku, pa su boje na OLED televizorima svetle i živopisne. Najnoviji modeli OLED televizora, E6, C6 i B6 premijerno su predstavljeni srpskom tržištu protekle nedelje, u okviru luksuzne manifestacije „24 sata elegancije“, pa će ova tri modela od sada biti dostupna domaćim kupcima i ljubiteljima dobre slike.

 

„Sigurni smo da će Fondacija Njenog Kraljevskog Veličanstva Princeze Katarine novac od donacije usmeriti u prave ruke. LG će i u godinama koje su pred nama nastaviti da pruža podršku lokalnoj zajednici, pokušavajući da na taj način pomogne rešavanje aktuelnih problema“, izjavio je Youngnam Roh, predsednik regionalnog predstavništva kompanije LG Electronics.

 

Fondacija Njenog Kraljevskog Veličanstva Princeze Katarine osnovana je 2001. godine, a od tada organizuje mnogobrojne humanitarne akcije, pružajući pomoć deci bez roditelja i roditeljskog staranja, izbeglicama, kao i kulturnim i zdravstvenim institucijama.

                                                                     

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.