Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG donosi u Srbiju 3D televizor sa Smart TV funkcijama

Kombinujući CINEMA 3D tehnologiju i neverovatne Smart TV funkcije, LG Electronics nastoji da postigne još veći uspeh na globalnom i lokalnom tržištu

Beograd, 17. novembar 2011. – LG Electronics (LG) je na tržištu Srbije predstavio CINEMA 3D televizor sa Smart funkcijama, koji predstavljaju jedinstveni spoj dve napredne tehnologije. Najnoviji model LW980S korisnicima pruža mogućnost pretraživanja interneta, preuzimanja različitog online sadržaja i pristupa sve popularnijem LG Apps servisu, dok je funkcija Smart TV aktivirana i kod ranije dostupnih modela LG CINEMA 3D televizora, LW serije.

CINEMA 3D tehnologija garantuje jasnu i oštru 3D sliku koja ne treperi i ne stvara zamućenja, dok unapređena Wi-Fi konekcija omogućava vrlo jednostavan i brz pristup svim sadržajima na internetu putem Premium Contents menija. Premium Contents dolazi sa već pripremljenim izborom lokalnih i svetskih internet portala, koji su precizno prilagođeni ekranu LG televizora, čime je olakšano njihovo pretraživanje.

U Premium Content meni su uključeni i posećeni srpski sajtovi Port (www.port.rs), sajt koji preporučuje televizijski program, Domino Magazin (www.dominomagazin.com), jedan od najposećenijih lifestyle portala u našoj zemlji, kao i Sportal (www.sportal.rs), vodeći srpski sajt o domaćem i međunarodnom sportu. Za potrebe LG televizora, posebno je dizajniran izgled ovih sajtova i razlikuje se od verzije koju mnogi koriste na internetu na svojim računarima.

Magic Motion daljinski upravljač, koji se može koristiti uz LG Smart TV televizore, višestruko olakšava korišćenje svih dostupnih opcija. Pomoću ovog uređaja, jednostavnim pokretima ruku, gledaoci mogu izabrati opcije na ekranu, bez korišćenja velikog broja tastera ili navigacionih strelica. Magic Motion daljinski je dostupan u većini bolje snabdevenih prodavnica tehnike.

Smart Share funkcija omogućava bežično povezivanje sa drugim digitalnim uređajima, poput računara, kamera, smart telefona ili tableta. Ovi modeli LG smart televizora poseduju i opciju koja na internetu automatski pretražuje sve zanimljivosti vezane za imena fajlova na vašem uređaju. Ukoliko je reč o nekom filmu, na primer, za tren oka saznaćete radnju, glavne glumce, reditelja, pa čak i ocene gledalaca.

U periodu od 1. oktobra do 31. decembra svi kupljeni LG Cinema 3D televizori ulaze u program „5 godina bez brige“, koji podrazumeva da i nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci modela iz LW serije LG televizora, imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, dok LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu. Takođe, uz kupljene model svih Cinema 3D televizora ide i paket od sedam pari 3D naočara.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.