Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG donosi u Srbiju najsavremenije aparate za kuću

Ove sezone kompanija LG Electronics je na tržištu Srbije predstavila pristupačne aparate za kuću koji koriste najsavremenije tehnologije

Beograd, 24. avgust 2011. – Kompanija LG Electronics nastavila je sa praksom uvođenja inovacija na tržište Srbije, predstavljanjem linije naprednih aparata za kuću. Najnoviji usisivači, mikrotalasne rerne, kao i mašine za sušenje veša, predstavljaju poslednja dostignuća kada je potrošačka elektronika u pitanju. Kompanija LG korisnicima u Srbiji nudi rešenja za mnoge svakodnevne probleme.

LG VC3020NRT i LG VC3020NHT usisivači koriste jedinstvenu cikličnu tehnologiju i čišćenje kuće čine značajno bržim i lakšim. Sa snagom od 2000 W, čak i najmanje čestice prašine završavaju u rezervoaru ovih usisivača, a zahvaljujući jedinstvenom HEPA 13 filteru ne vraćaju se ponovo u vazduh. Pored ovih modela, tu je i LG VC1016NNT, koji je zbog svojih dimenzija savršen za sve one koji ne žele da im kućni aparati zauzimaju previše prostora. Iako veoma malih dimenzija, LG VC1016NNT sa snagom od 1600W, ne gubi na svojoj efikasnosti pri čišćenju. Sa težinom od samo 4 kg, veoma je pokretan, a pražnjenje rezervoara više ne predstavlja nikakav problem.

Usisivači kompanije LG koriste naprednu tehnologiju za sabijanje prašine u kocke kojima se lako rukuje i koje se lako odlažu. Prašina prolazi kroz deset faza filtriranja i kroz poseban HEPA filter pre nego što uopšte stigne do kompresora, kako bi se ispunili strogi standardi testova organizacije Britanskog instituta za alergologiju (BAF).

Takođe, kompanija LG na tržište Srbije donosi i prvu mikrotalasnu rernu na svetu koja omogućava raznovrsno spremanje i pečenje svih vrsta jela i kolača. Za razliku od konvencionalnih mikrotalasnih rerni koje imaju samo režim maksimalne snage grejača, LG Solar Combi mikrotalasne rerne omogućavaju podešavanje temperature sa kontrolom grejača, sa kojim je spremanje hrane moguće na više različitih načina. Lightvawe tehnologija i grejač od ugljenih vlakana omogućavaju spremanje ukusne hrane kao sa roštilja. U novoj mikrotalasnoj, prvoj ovakvog tipa na svetu, temperatura grila je prilagodljiva tako da je potrošnja manja u odnosu na konvencionalne mikrotalasne.

Sušenje odeće zna da predstavlja veliki problem, naročito kada je loše vreme napolju. Najnoviji modeli LG Prime3 mašina za sušenje veša imaju kapacitet od 7 kg veša, koji se, u zavisnosti od programa, može osušiti i za samo 16 minuta u proseku, u zavisnosti od programa. Kondenzacijska mašina za sušenje veša LG RC7020A1 predstavlja unapređenu verziju klasične mašine za pranje veša. Za ovu mašinu za sušenje ne morate koristiti spoljašnje crevo za odvod vode. Mašina koristi unutrašnji sistem razmene toplote za hlađenje vazduha i kondenzaciju vode u rezervoaru, koji se nalazi na dnu.

Svi ovi modeli su dostupni u Srbiji, kod zvaničnih LG distributera, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 11.499,00 RSD za LG VC3020NRT, 12.499,00 RSD za LG VC3020NHT, 7.299,00 RSD za LG VC1016NNT, 36.999,00 RSD i 21.999,00 RSD za LG Solar Combi mikrotalasne rerne (modeli MJ3281BS i ML2881CB), kao i 51.999,00 RSD za LG Prime3 dryer (RC7020A1) mašinu za sušenje veša.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Appliance Company
LG Electronics Home Appliance Company je inovator u industriji kućnih aparata, posvećen ponudi zdravijih i ekološki pogodnijih proizvoda, uz kombinaciju smart tehnologije i trend-seterskog dizajna, obezbeđujući potpuna rešenja za unapređenje svakodnevnog života. LG-evi intuitivni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova, uređaje za kuvanje, usisivače, i ugradne kućne uređaje, dizajnirani su da se usklade sa potrebama potrošača širom sveta. LG-eve inovativne tehnologije i brojne napredne funkcije, a među njima i prvi svetski interaktivni frižider, mašina za pranje veša na paru i kombinacija mikrotalasne pećnice i rerne, postavljaju nove standarde u industriji kućnih aparata, doprinoseći LG-evoj poziciji globalnog lidera.