Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics i Microsoft potpisali Memorandum o strateškoj saradnji u oblasti mobilne telefonije

  • Updated
  • 2008 11. 13

LG Electronics, svetski tehnološki i lider u mobilnim komunikacijama potpisao je sa vodećom svetskom IT korporacijom Microsoft Memorandum o saradnji i razumevanju u oblasti mobilne telefonije.

Sporazum u Seulu su potpisali Jang Nam, potpredsednik i izvršni direktor LG Electronics-a i Stiv Balmer, izvršni direktor Microsoft-a.
“Memorandum o saradnji i razumevanju između LG-ja i Microsoft-a daće ključnu inicijativu celokupnoj industriji,” rekao je Jang Nam na ceremoniji potpisivanja i dodao: “rezultat partnerstva je kompjuterizacija industrije mobilnih uređaja, što će uskoro postati svakodnevnica, a LG i Microsoft moći će da se pohvale svojom pionirskom ulogom.”

“Sporazum jača već uspostavljenu saradnju Microsoft-a i LG-ja i dokazuje koliko smo posvećeni razvijanju najinovativnijih rešenja za naše korisnike,” izjavio je Stiv Balmer.

Kao deo strategije u zauzimanju vodeće pozicije u svetu u proizvodnji smartfonova, LG planira na duže rokove povećanje obima proizvodnje i aktivnosti u oblastima marketinga i usluga. Potpisanim ugovorom sa Microsoft-om, LG-jeva proizvodnja mobilnih uređaja postaće najprofesionalnija i najkompetentnija na globalnom planu.
Obe kompanije nastaviće sa definisanjem i proširivanjem dalje saradnje na godišnjim sastancima top menadžmenta.

# # #

O kompaniji LG Electronics

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs