Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics i Prada ponovo postavili standard u oblasti mobilnih telefona

  • Updated
  • 2008 10. 27

LG Electronics, vodeći svetski tehnološki i lider u dizajnu i PRADA Group objavili su partnerstvo koje je rezultiralo novim modelom Prada telefona, novom ikonom modernog stila i prestižnog dizajna. Očekuje se da pojaviti do kraja godine.

Skoro identičan veoma uspešnoj originalnoj Pradi, novi telefon ima skrivenu ultratanku tastaturu koja, uz samo jedan lagani potez rukom, isklizava sa donje strane aparata. Kako se lagano pojavljuje, isto tako neprimetno i nestaje.

LG-jeva nova Prada je dugo očekivani naslednik originalnog Prada telefona koji je prvi proizašao iz partnestva izmedju velikih svetskih brendova, LG-ja i Prade.

Prada telefon ušao je u istoriju kao prvi full touch-screen telefon koji se pojavio na tržištu. Pored svih karakteristika najnaprednijeg mobilnog telefona, bio je i pionir u estetskom rešenju i ubrzo je zauzeo vodeće mesto zahvaljući višemilionskoj prodaji na tržištu sve zahtevnijih kupaca.

Elegantan izgled u kombinaciji sa sofisticiranim digitalnim interfejsom postavio je standard nekoliko spenika viši od dotadašnjih telefona.

Jedinstvena QWERTY tastatura dizajnirana je tako da bude maksimalno jednostavna za korišćenje. Metalni osećaj u ruci daje prijatan osećaj pri dodiru i tipkanju koji je usaglašen sa tankim kućištem.Srebrna tastatura, uz dodatnu dugmad za zvanje i prekidanje veze koja se nalaze na ekranu, potpuno se uklapa u minimalistički koncept.

Ostale napredne osobine podrazumevaju 3G kompatibilnost sa video pozivima, 7.2Mbps HSDPA, full HTML pretraživač, kameru od 5 megapiksela sa sočivima Schneider-Kreuznach i Wi-Fi.

Drugi Prada telefon ne služi samo za uživanje, to je luksuzno dizajniran uređaj koji može da se takmiči sa tehnološki najnaprednijim uređajima na svakom nivou.

Novi Prada telefon biće dostupan u najvećim prodajnim prostorima u Italijij, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji i Holandiji do kraja 2008-me.


O kompaniji LG Electronics

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs

PRADA Grupa

PRADA Grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju luksuznih predmeta. Preko brendova Prada, Miu Miu, Church’s i Car Shoes, grupa proizvodi i prodaje visokokvalitetne ručne torbe, obuću, odeću i parfeme. Proizvodi se prodaju u 78 zemalja širom sveta u 211 ekskluzivnih prodavnica i preko mreže sertifikovanih prodavaca luksuzne robe. Grupa se sastoji iz 16 proizvodnih objekata, 14 u Italiji i 2 u Velikoj Britaniji. Ima 6,900 zaposlenih širom sveta.