Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics i provajderska firma Conergy Sign MOU ulažu u razvijanje proizvodnje na solarnu energiju

  • Updated
  • 2008 09. 23

Beograd 23. septembar 2008. – LG Electronics, globalni lider u tehnološkim inovacijama, i Conergy AG, vodeća firma za fotovoltažna rešenja, sklopile su ugovor o zajedničkom poslovnom poduhvatu u pronalaženju novih rešenja za korišćenje solarne energije u procesu poizvodnje.

LG u solarnoj industiji vidi budućnost na polju svoje superiorne tehnologije i proizvodnje i planira da postane globalni lider u korišćenju prirodne energije sunca. U taj projekat namerava da uloži 75 odsto sredstava i pomogne razvoj Cornegy-jeve fabrike u Frankfurtu.
Udruživanje sa firmom Conergy daje LG –ju jedinstvenu priliku da napravi veliki zaokret i novi pristup upotrebi solarne energije.

„Saradnja nam pruža mogućnost da zauzmemo odličnu poziciju već od samog početka i da uđemo u ovu oblast industrije brže nego ostali, uvodeći sopstvene procese proizvodnje i naše eksperte. Takođe, u prilici smo da postavljamo nove standarde u solarni model proizvodnje“ - kaže Kvan Šik Čo, šef odseka za Cell Business Team LG Electronicsa i dodaje: „ Naše partnerstvo biće dugoročno i pružiće nam stratešku prednost na globalnom nivou .„

U novembru 2006. godine Conergy je započeo izgradnju postrojenja u Frankfurtu koja se rangiraju kao najmodernije konstrukcije ove vrste u svetu i zapošljava više od 400 ljudi. Conergy će snabdevati ovo postrojenje silikonom i preuzeće glavnu ulogu u marketingu ovih modula.

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera . Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.
    
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs