Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics – Moderne tehnologije i inovativni dizajn Predrag Todorović, direktor predstavništva LG Electronics – Menadžer godine u oblasti IT-a

  • Updated
  • 2008 02. 05

LG Electronics je globalni lider u proizvodnji i prodaji potrošačke elektronike, kućnih uređaja i mobilnih telefona. Sa oko 82 hiljade zaposlenih u više od 110 operativnih centara i 81 predstavništvu širom sveta, LG je tokom 2006. godine ostvario rekordnu globalnu prodaju vrednu 38,5 milijardi američkih dolara.

Za ovaj uspeh podjednako su zaslužne sve četiri LG Electronics poslovne jedinice:

  • Mobile Communications,
  • Digital Appliance,
  • Digital Display i
  • Digital Media.

LG Electronics je primenom moderne tehnologije i inovativnog dizajna u kreiranju svih uređaja stvorio najsavremenije okruženje za svoje korisnike širom sveta. Kompletnom ponudom LG iz godine u godinu proširuje svoje prisustvo i udeo u globalnom tržištu proizvodnje svih vrsta tehničkih uređaja.

LG Srbija
Na čelu LG Srbija od 1997. godine nalazi se Predrag Todorović. Stalni rast prodaje LG proizvoda i popularnosti ovog brenda na prostoru Srbije i Crne Gore su potvrda njegovog uspešnog rukovođenja. U 2007. predstavništvo je ostvarilo rekordnu prodaju koja je za 55% viša nego prethodne 2006.
Profesionalno vođenje domaćeg predstavništva doprineli su da LG u svesti srpskih potrošača postane sinonim za kvalitet, pouzdanost i inovativni dizajn, što ovaj brend zapravo i jeste.