Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics nagrađen sa 12 prestižnih CES nagrada

  • Updated
  • 2010 11. 10

Izuzetan dizajn i inovativnost prepoznati u sedam kategorija
Kompanija LG osvajila nagradu za „Najbolju inovaciju“


Beograd, 10. novembar 2010. – Izuzetan dizajn i tehnologija kompanije LG Electronics prepoznati su i nagrađeni sa 12 prestižnih međunarodnih CES 2011 priznanja (International CES® Innovations Awards) od strane Udruženja za potrošačku elektroniku (CEA), uključujući i nagradu za „Najbolju inovaciju” za revolucionarni 3D LG LED televizor dijagonale 55 inča koji omogućava i gledanje sadržaja putem internet konekcije.

Nagrađeni LG proizvodi za 2011. godinu su LED LCD i plazma televizori, kućni bioskopi, Network Blu-ray plejeri i monitori, kao i drugi kućni aparati. Inovacije koje su članovi žirija posebno istakli su LG NANO FULL LED tehnologija pozadinskog osvetljenja i nova LG NetCast 2.0™ platforma sa jednostavnim i intuitivnim interfejsom za pristup Internet sadržaju, aplikacijama i drugim servisima.

CES nagrade za inovacije dodeljuju se jednom godišnje od strane žirija koji čine ugledni industrijski dizajneri, inženjeri i novinari. LG proizvodi biće izloženi na međunarodnoj CES 2011 konferenciji koja se održava od 6. do 9. januara 2011. godine u Las Vegasu, SAD. Izložba inovativnog dizajna i tehnologije predstaviće dobitnike po kategorijama proizvoda u Konferencijskom centru Las Vegasa i takođe na CES Unveiled, zvaničnoj konferenciji za novinare 4. januara 2011.

Dodatne informacije o proizvodima koji su dobili priznanje Inovacije 2011 se mogu pronaći na www.CESweb.org/Innovations.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.