Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG electronics osvojio Red Dot i iF dizajn priznanja

Stil i dizajn proizvoda kompanije LG Electronics i u 2012. godini prepoznati i nagrađeni prestižnim globalnim nagradama

Beograd, 16. mart 2012. – Četrnaest ovogodišnjih proizvoda kompanije LG Electronics nagrađeni su Red Dot nagradom za izvanredan dizajn. U konkurenciji od preko 4.500 proizvoda 1.800 proizvođača iz 60 zemalja, nezavisni tridesetočlani žiri dodelio je LG proizvodima 12 Red Dot nagrada za dizajn, kao i dva posebna priznanja.

Pored ovog uspeha, LG proizvodi su među 2.932 proizvoda različitih kompanija, odneli i 14 iF nagrada za dizajn proizvoda za 2012. godinu. Među nagrađenim uređajima su LG Optimus 2.0 Android smart telefon - za jedinstveni dizajn korisničkog interfejsa, kao i specijalno ekološki dizajniran MAHJET štampač.

„Filozofija kompanije LG je da svaki proizvod bude napravljen po meri korisnika“ izjavio je Kun-pyo Lee, direktor centra za korporativni dizаjn kompаnije LG Electronics. „Naš cilj je dizajn koji će biti funkcionalan, ali istovremeno izazvati i emotivnu reakciju korisnika.“

Među nagrađenim proizvodima su i LM9600 CINEMA 3D Smart TV, Magic Remote, LG Styler kao i posebna linija frižidera proizvedenih za evropsko tržište.

LM9600: Cinema 3D Smart TV
Novi LM9600 je na čelu nove linije CINEMA 3D Smart televizora u 2012 godini. Pored nove 3D tehnologije i poboljšane Smart TV funkcije, LM9600 ima poseban LG Cinema Screen dizajn, zahvaljujući kojem podseća na veliko bioskopsko platno i omogućava bioskopsko 3D iskustvo. Uz gotovo nevidljiv okvir i jedinstven dizajn, LM9600 se uklapa u svaki enterijer.

Magic Remote
Novi ergonomski dizajniran LG Magic Remote omogućuje jednostavniju upotrebu i veću udobnost za korisnike. Ovaj novi model ima nove kontrolne funkcije, kao što su Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture i Pointing. One su zamenile konvencionalne tastere setom modernizovanih opcija, omogućujući korisnicima jednostavnu kontrolu Cinema 3D Smart TV-a.

LG Styler
LG Styler za čuvanje i negu odeće ima moderan dizajn koji se uklapa u svaki enterijer. Osnovne kontrole se prikazuju na touch screen displeju na prednjem panelu koji poseduje blago osvetljenje. Ovaj uređaj koristi paru kako bi izravnao i uklonio neprijatne mirise iz vaše odeće. Zahvaljujući posebnom izboru diskretnih mirisa čini da je vaša odeća uvek uredna i sveža. LG Styler je idealno rešenje za održavanje vaše odeće.

Kombinovani frižider za evropsko tržište
LG moderno i elegantno dizajniran frižider sa zamrzivačem velikog kapaciteta poseduje i Slim Water Dispenser, zahvaljujući kojima je ovaj uređaj i funkcionalan i lep. Jedinstveni Zero Clearance dizajn omogućuje da se vrata frižidera mogu otvoriti pod uglom od punih 90 stepeni. Ovi uređaji su takođe i energetski efikasni, najviše zahvaljujući svojoj Linear Compressor tehnologiji.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.