Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics predstavio LG G3 u Srbiji

Beograd, 26.  jun 2014. godine – Kompanija LG Electronics (LG) danas je predstavila najnovije modele svojih smart mobilnih uređaja, među kojima su dugo očekivani LG G3 telefon, LG G Pad 7.0 tablet računar, kao i Bluetooth stereo slušalice poslednje generacije. Pored toga što nude najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, ovi uređaji dokazuju da revolucionarni koncept kompanije LG, „Simple is the New Smart“, pomera granice u svetu mobilnih uređaja.

„Zahvaljujući neprestanim težnjama da kreira revolucionarne proizvode, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Proizvodi koje smo danas predstavili javnosti u Srbiji savršeno oslikavaju rezultat istraživanja mišljenja potrošača, baziranog na LG filozofiji proizvodnog razvoja „Učimo od vas“. Na taj način, omogućeno nam je da zaista budemo u kontaktu sa potrebama potrošača i stvorimo proizvode najvišeg kvaliteta“, rekao je Endre Vaitzner, regionalni menadžer prodaje kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Mobilni telefon LG G3 odlikuje savršen dizajn, kao i unapređeno korisničko iskustvo. Quad HD ekran dijagonale 5.5 inča i 538 piksela po inču daje slici izuzetnu oštrinu i jasnoću, sa rezolucijom dva puta većom od Full HD ekrana i čak četiri puta većom od HD ekrana. Prednju kameru od 2.1 MP odlikuju veći senzor slike i širi otvor, koji propušta više svetlosti. Ovaj uređaj je idealan za pravljenje selfie fotografija, zahvaljujući opciji koja prepoznaje pokrete, te u momentu kada želi da se fotografiše, korisnik treba samo da formira šaku u pesnicu, a G3 će u roku od tri sekunde napraviti fotografiju. Ovaj vrhunski uređaj odlikuju i baterija izuzetno dugog životnog veka, kao i procesor Qualcomm Snapdragon 801 i RAM memorija od 2 GB ili 3 GB.

Još jedan izuzetan uređaj predstavljen je korisnicima u Srbiji. Tablet računar LG G Pad 7.0 kreiran je tako da zadovolji sve potrebe korisnika, pružajući savršene performanse. Ovaj uređaj poseduje Quad Core procesor radnog takta od 1.2 GHz, 1GB RAM memorije i True IPS HD ekran rezolucije 1280 x 800. Predstavljeni tablet poseduje premijum opcije, kao što su Knock Code sistem zaštite i Qpair 2.0, pomoću koje se korisnici mogu povezati sa telefonima koji poseduju Android platformu i putem Bluetooth opcije primati notifikacije i direktno odgovoriti sa tableta.

Pored ovih proizvoda predstavljene su i vrhunske, elegantne Bluetooth stereo slušalice kreirane u saradnji sa kompanijom Harman-Kardon. Stilski dizajnirane slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, kao i visok nivo korisničkog iskustva zahvaljujući specijalnoj tehnologiji koja će sprečiti da se žice na njima zamrse.

U okviru dodatne opreme za LG G3 smart telefon, dostupna je i vrhunska Quick Circle zaštitna navlaka, karakteristična po krugu na maski koji omogućava korisniku da lakše vidi pozive, tekstualne poruke i kameru, bez otvaranja telefona.
LG G3 biće dostupan u Srbiji već početkom jula, kada će korisnicima takođe biti raspoloživ i LG G Pad 7 .0. 

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.