Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics predstavlja revolucionarni miš-skener na sajmu IFA 2011

LSM-100 – miš i skener u jednom uređaju

Beograd, 29. avgust 2011. - LG Electronics (LG) će predstaviti revolucionarnu tehnologiju skeniranja na ovogodišnjem IFA sajmu sa svojim neverovatnim LSM-100, kompjuterskim mišem koji ima ugrađeni skener. Sa tehnologijom razvijenom specijalno za ovaj uređaj, LSM-100 nudi jedinstvene funkcije koje predstavljaju spoj neverovatnih inovacija i posebnih pogodnosti za korisnike.

Sa modelom LSM-100, operacija skeniranja je znatno jednostavnija i brža u odnosu na konvencionalne skenere. Pritiskom na Smart Scan dugme na levoj strani miša, korisnik samo pređe preko materijala koji želi da skenira. Ovako skenirani dokument se može sačuvati u različitim formatima, poput PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS i DOC, ili se jednostavno može direktno preneti u željenu aplikaciju.

LSM-100 takođe podržava optičko prepoznavanje znakova (OCR – Optical Character Recognition), pomoću kojeg može da skenirani tekst konvertuje u Microsoft Word dokument. Zahvaljujući tehnologiji optičkog prepoznavanja znakova, skenirani tekst se lako konvertuje u Word, i spašava vas od dosadnog prekucavanja teksta. Kako nije ograničen nikakvim posebnim okvirima, LSM-100 može da skenira i veće formate poput A3 stranica, što predstavlja značajnu prednost u odnosu na veliki broj konvencionalnih skenera. Unapređana je i brzina skeniranja, tako da se se jedna A3 strana može skenirati prilično brzo i jednostavno.

Pored toga što predstavlja prvi skener ove vrste na svetu, LSM-100 je i miš najnovije generacije. Laserski senzor je precizan, a sam dizajn je prilagođen za lako, jednostavno i udobno rukovanje.

Kompanija LG Home Entertainment će učestvovati na sajmu IFA 2011 u Berlinu i model LSM-100 će biti predstavljen zajedno sa ostalim proizvodima iz ove poslovne jedinice kompanije LG.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.