Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics prodao preko 10 miliona LTE smart telefona

Beograd, 08. mart 2013. – Kompanija LG Electronics (LG) prodala je više od 10 miliona LTE smart telefona širom sveta, pre svega zahvaljujući veoma intezivnom nastupu na tržištima koja su pokrivena 4G mrežom, ali i najširoj ponudi viskokvalitetnih modela koji podržavaju ovu tehnologiju.

„Naš proaktivan pristup kada je 4G LTE tehnologija u pitanju, omogućava nam da zadovoljimo sve potrebe korisnika, ali i da ujedno predstavljamo jedan od presudnih faktora ekspanizije ove napredne tehnologije i smart telefona koji su bazirani na njoj“, izjavio je dr Jon-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Mobile Coummunications. „Kao jedan od ključnih igrača u ovoj industriji, kompanija LG će nastaviti rast na LTE tržištima i da dalje unapređuje ponudu različitih i visokokvalitenih LTE smart telefona.“

Uspeh kompanije LG u okviru ovog segmenta je rezultat veoma ranog ulaska na LTE tržište, kao i snažne inicijative kompanije u istraživanju i razvoju ove tehnologije. Prošle godine, LG je zabeležio odlične rezultate sa svojim LTE smart telefonima na značajnim tržištima poput Sjedinjenih Američkih Država, Japana, Nemačke i Južne Koreje. Poslednjih nedelja, kompanija je započela globalno predstavljanje jednog od svojih najnaprednijih LTE modela, LG Optimus G smart telefona, u dodatnih 50 zemalja.

Prema strateškim analizama, očekuje se drastično povećanje globalne isporuke LTE smart telefona, koja bi prema procenama mogla da zabeleži brojku od čak 275 miliona jedinica u toku ove godine. Povećanjem svoje ponude LTE smart telefona, kompanija LG nastoji da udvostruči svoju prodaju na kako na već etabliranim, tako i na tržištima u povoju. Novitet ove godine je i LG Optimus F serija, koja će korisnicima pružiti izuzetan doživljaj velikih brzina kada je u pitanju 4G LTE mreža.

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs