Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics se priključio borbi za bebe

  • Updated
  • 2013 02. 08

Beograd, 8. februar 2013. – Kompanija LG Electronics (LG) je u okviru akcije „Bitka za porodilišta“ donirala klima uređaje neophodne za normalno funkcionisanje bolnica u Kikindi, Aleksincu i Prokuplju. Kompanija LG Electronics je donirala ukupno 12 Deluxe Inverter V klima uređaja, ukupne vrednosti preko milion dinara, pri čemu je svakoj od ovih bolnica donirano po četiri uređaja.

„Veoma nam je drago što smo imali priliku da učestvujemo u ovoj humanoj akciji koja za cilj ima obezbeđivanje opreme neophodne za novorođene bebe u njihovim prvim danima“, izjavio je Predrag Todorović, generalni direktor predstavništva LG Electronics u Srbiji. „Uređaji koje smo donirali ovim bolnicama, poseduju tehnologiju koja će omogućiti bebama potpuni komfor i mir, kao i boravak u zdravom i čistom okruženju. Usled njihove efikasnosti i ekonomičnosti, same bolnice će u smanjiti troškove i ostvariti značajne uštede električne energije.“

„Želimo se da se zahvalimo kompaniji LG Electronics na donaciji bolnicama kojima je pomoć zaista potrebna i što su na ovaj način pokazali da misle na naše najmlađe. Smatramo da LG predstavlja pravi primer koji treba da slede i druge velike svetske kompanije“, izjavila je Aleksandra Berić u ime Fonda B92.

Deluxe Inverter V klima uređaji, koje je kompanija LG Electronics donirala u okviru „Bitke za porodilišta“, predstavljaju jedne od najsavremenijih modela ovog proizvođača. Inovativne karakteristike koje poseduju ovi uređaji, unaprediće uslove u prostorijama u kojima godišnje na stotine beba dolazi na svet.

Neverovatno su tihi i proizvode zvuk od samo 19 db, tako da će mališani moći da uživaju u potpunoj tišini i komforu. Takođe, ovi klima uređaji poseduju znatno višu energetsku efikasnost u poređenju sa konvencionalnim modelima, i omogućavaju uštedu energije do čak 60 odsto prilikom režima hlađenja. Na ovaj način bolnice u Kikindi, Aleksincu i Prokuplju će u značajnoj meri smanjiti troškove i ostvariti značajne uštede kada je potrošnja električne energije u pitanju. Zbog važnosti institucija u koje će biti ugrađeni, posebno je važno istaći da LG Deluxe Inverter V klima uređaji pružaju i vrhunsku zdravstvenu zaštitu.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs